Indesit Company na sajmu Eurocucina 2010.

Beograd, 04. Maj 2010. PR Objave: Saopštenje -

Indesit Company na sajmu Eurocucina 2010.

Kompanija Indesit bila je jedan od glavnih izlagača 18. Sajma Eurocucina, najvažnijeg međunarodnog sajma za opremanje kuhinja, gde je predstavila nove linije ugradne bele tehnike brendova Indesit, Hotpoint-Ariston i Scholtes, koji sadrže brojne novine u dizajnu, tehnologiji i pojednostavljenom korišćenju. Jedan deo štanda bio je posvećen kućnim aparatima budućnosti koji će postaviti trendove u "arhitekturi življenja" u smislu dizajna, tehnologije i funkcija.

Kompanija Indesit bila je jedan od glavnih izlagača 18. Sajma Eurocucina, najvažnijeg međunarodnog sajam za opremanje kuhinja, gde je predstavila nove linije ugradne bele tehnike brendova Indesit, Hotpoint-Ariston i Scholtes, koji sadrže brojne novine u dizajnu, tehnologiji i pojednostavljenom korišćenju. Jedan deo štanda bio je posvećen kućnim aparatima budućnosti koji će postaviti trendove u "arhitekturi življenja" u smislu dizajna, tehnologije i funkcija.

Eurocucina 2010. bila je prilika da se na evropski nivo lansira i treći brend kompanije Indesit - Scholtes. Za ovako važan događaj, van prostora samog Sajma, Kompanija je postavila "Atelje Scholtes", ekskluzivnu pozornicu na kojoj je prikazala uređaje, dok su u privremenom restoranu tri internacionalno poznata kuvara koji čine Scholtes Elitni Tim - Moreno Cedroni (Italija), Alexandre Gauthier (Francuska) i Sat Bains (Vellika Britanija) - pripremali namirnice sve vreme trajanja projekta.

INOVACIJE: INTEGRACIJA, POVEZIVANJE ELEMENATA I EKO-ODRŽIVOST

Integracija elemenata i njihovo povezivanje sa okolnim prostorom činili su centralnu temu dela za Inovaciju na Sajmu Eurocucina 2010. Primarni fokus bio je na pojednostavljenju svakodnevnog života, proširenju prostora u kući i to radom na ergonomiji i prilagođavanju uređaja različitim upotrebama, kao i na eko-održivosti. Uređaji koji su modularni, fleksibilni i integrisani čine mogućim razvoj funkcija koje su potrebne da se poboljša svakodnevni život kao i da se uživa u prednostima upravljanja energijom, s očiglednom prednošću u zaštiti životne sredine.

Ovakva ideja budućnosti je već dovela do sledećeg:
Aqualift - redizajnira zonu za pranje integrisanom mašinom za pranje sudova i lavaboom, tako da se više ne morate saginjati pri korišćenju mašine;
Vertigo - integriše veliku grejnu ploču i aspirator u jedinstveni sinergički sistem sa otvorom za rernu koja je zgodno postavljena iznad radne ploče kuhinje;
Multicook - zona za kuvanje koja, kada se podigne, otkriva seriju dodatne opreme koja se koristi za pripremanje jela i obezbeđenje svega što je potrebno u veoma malom prostoru;
Food Avenue - grejna ploča i sto su integrisani tako da kombinuju estetiku, prijatnost i zadovoljstvo u kuvanju. Široki sto čini mogućim ne samo pripremanje jela, već i kuvanje i obedovanje a da ne morate nigde da se pomerate.
Custom Ice, čije funkcije mogu da se programiraju i iz daljine. Optimalno upravljanje svim njegovim funkcijama, uključujući zamrzavanje i otapanje, uštedeće električnu energiju. Custom Ice je visoko interaktivan interfejs koji služi i kao kontrolni centar za ekološki kompatibilno upravljanje svim kućnim uređajima zahvaljujući tehnologiji koju je Kompanija Indesit razvila za interakciju između proizvoda. Poseduje sistem koji može da dostavi informaciju o energetskoj raspoloživosti na mreži i da u skladu sa tim promeni postupke. Dostupan kod više uređaja, ovaj sistem pomaže da se balansira mreža distribucije i sprečava prekomerno emitovanje CO2 prouzrokovano opterećenjem mreže.

SCHOLTES

Scholtes pronalazi inspiraciju u profesionalnoj sferi i za misiju ima da profesionalne uređaje približi svakodnevnoj upotrebi, garantuje spektakularne rezultate i jednostavno korišćenje.

Predvodnik ovog kompleksnog projekta je kolekcija S3, koja se odlikuje profesionalizmom i elegancijom. Površina od nerđajućeg čelika i napredni programi čine uređaje Scholtes čvrstim i pouzdanim. Modularnost i fleksibilnost izražena je u jasnom i esencijalnom stilu, u verzijama od nerđajućeg čelika i stakla - linija S3 postavlja standarde luksuza među uređajima za kuću.

Elegancija i dizajn s jedne, održavanje prirodnih karakteristika namirnica s druge strane, jedinstveni su sastojci Brenda Scholtes, a posebno linije Attitude (TM) koju je dizajnirao David Lewis. Ovu liniju karakterišu revolucionarne linije i kreativni koncept uz performanse kuvanja koje su na visoko profesionalnom nivou što daje savršene rezultate kod svake vrste recepata, dostojnih čuvenih kuvara. Nagib komandne table od 45 stepeni, karakteristike koje odlikuju dizajn Davida Lewis-a, čine radnu površinu bezbednijom a kontrole su mnogo pristupačnije. Uniformnost nerđajućeg čelika, njegovo elegantno spajanje sa staklom i predivni soft touch dugmići pružaju osećaj trajnosti i daju estetsku prednost savršene usklađenosti sa ostalim elementima u kuhinji.

INDESIT PRIME

Indesit linija uređaja Prime namenjena je potrošačima koji su sve bolje informisni, koji su privučeni dobrim dizajnom i željni inovativnih rešenja koja pojednostavljuju svakodnevni život. Liniju Prime dizajnirao je Giugiaro - ona je savršena za mladalačke i savremene domove, gde stil i praktičnost idu ruku pod ruku. Dizajn i estetika, koji unapređuju i personalizuju dom, susreću se sa funkcionalnošću i ergonomijom, što potrošačima pruža mogućnost da prepuste uređajima velik deo posla dok oni uživaju u životu.

Zajedno sa ugradnim uređajima od nerđajućeg čelika, Prime je na Sajmu Eurocucina predstavio i novu staklenu verziju, kreiranu da izrazi stil ljudi koji biraju jednostavan ali upečatljiv materijal koji daje novo svetlo svakom prostoru. Napravljena od ojačanog stakla, visoko kvalitetnih i vizuelno upečatljivih materijala, ova linija kombinuje čvrstinu, sjaj i praktičnost, zajedno sa poslednjim trendovima u savremenom življenju.PODACI O FIRMI

Naziv: Indesit Company
Grad: Beograd

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Intrigantno osvajanje ukusom u restoranu Sakura

Oaza uživanja i opuštanja, restoran Sakura koji se izdvaja po poznatom šmeku istočnjačke tradicije... Više...

Osetite magiju u svakom zalogaju - Sakura predstavila vrhunskog majstora azijske kuhinje David Panga

Čuvena beogradska oaza dobrog ukusa restoran Sakura, koji se izdvaja po specijalitetima Dalekog... Više...

Novi restoran u Beton hali - Cafe Lavash!

Merak kuhinja - nova definicija užitka. Beograd je već navikao da u Beton hali dobija vrhunske... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed