Prvo PR takmičenje studenata Vojvodine PRimer 2010

Novi Sad, 30. April 2010. PR Objave: Saopštenje -

Prvo PR takmiÄenje studenata Vojvodine PRimer 2010

Centar za odnose s javnošću Novog Sada i Društvo Srbije za odnose s javnošću organizuju prvo PR takmičenje studenata Vojvodine "PRimer 2010".

Centar za odnose s javnošću Novog Sada i Društvo Srbije za odnose s javnošću organizuju prvo PR takmičenje studenata Vojvodine "PRimer 2010". Cilj je da se svim zainteresovanim studentima osnovnih akademskih, strukovnih i master studija na državnim i privatnim fakultetima u pokrajini, omogući da steknu dodatnu edukaciju i praksu iz oblasti odnosa s javnošću. Pravo učešća imaju redovni i vanredni studenti ispod 27 godina starosti, kotizacija se ne naplaćuje, a važno je napomenuti da timovi mogu biti sastavljeni i od članova sa različitih fakulteta.

- "PRimer 2010" je prava prilika da studenti prošire znanja koje stiču na fakultetima i da se oprobaju u rešavanju stvarnih studija slučaja i u razradi PR strategija za buduće klijente. Pokretanjem takmičenja namera nam je da omogućimo budućim PR profesionalcima, ali i svim onima koje zanima ta oblast, da teorijska znanja upotpune praktičnim iskustvom i da na taj način dodatno promovišemo menadžment odnosa s javnošću, kaže predsednik Centra za odnose s javnošću Novog Sada Marijeta Lazor.

Svi zainteresovani studenti svoje timove, sastavljene od najviše pet članova, mogu prijaviti na web stranici Društva Srbije za odnose s javnošću www.pr.org.rs na kojoj mogu pronaći dodatne informacije o takmičenju, kao i prijavni formular. Nakon prijavljivanja koje je već u toku, timovi će dobiti studije slučaja (case study) na kojima će raditi do 15. maja, kada je i rok za predaju radova. 
Žiri sastavljan od uglednih stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću, će pristupiti ocenjivanju i odabrati pet najuspešnjih radova koji će se plasirati u završnicu.
Finale takmičenja će se održati 22. maja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Za sve učesnike finala obezbeđeni su prigodni pokloni, a najuspešniji su u prilici da osvoje komplet ulaznica za EXIT festival, kao i učešće na međunarodnoj PR konferenciji na Kozari, koja se održava krajem maja 2010. godine.PODACI O FIRMI

Naziv: Društvo Srbije za odnose s javnošću
Adresa: Resavska 31
Grad: Beograd 11000
e-mail: drustvo@pr.org.rs
Web: www.pr.org.rs
Tel: +381 11 32 444 37
Kontakt osoba:
Ime: Tijana Varagić
Funkcija: Sekretar DSOJ
Tel:
e-mail: drustvo@pr.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Britanska internacionalna škola u Beogradu domaćin tradicionalnog karate takmičenja za decu

Karate klub „Diplomatik" u saradnji sa "Britanskom internacionalnom školom" iz Beograda, organizuje... Više...

Hakaton za srednjoškolce 4.0

Udruženje studenata informatike FONIS četvrti put zaredom organizuje programersko takmičenje,... Više...

Studenti Elektrotehničkog fakulteta na međunarodnom takmičenju iz energetske elektronike u Americi

Tim studenata Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu H-Bridges tradicionalno učestvuje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed