Novi letnji pneumatici

Beograd, 26. April 2010. PR Objave: Saopštenje -

Novi letnji pneumatici

Sava Tires, jedno od vodećih preduzeća za proizvodnju automobilskih guma u Srednjoj Evropi, predstavlja gumu Sava intensa suv - novi letnji pneumatik visokih performansi za savremena vozila za aktivnosti u slobodnom vremenu (SUV) kao što su Volkswagen Touareg, Kia Sorento, Mercedes ML, Volvo XC 90, ... i Sava intensa uhp – novi letnji pneumatik vrhunskih performansi koji nudi odličnu vodljivost i na suvoj i na mokroj podlozi.

Sava Tires, jedno od vodećih preduzeća za proizvodnju automobilskih guma u Srednjoj Evropi, predstavlja gumu Sava intensa suv - novi letnji pneumatik visokih performansi za savremena vozila za aktivnosti u slobodnom vremenu (SUV) kao što su Volkswagen Touareg, Kia Sorento, Mercedes ML, Volvo XC 90, ... i Sava intensa uhp - novi letnji pneumatik vrhunskih performansi koji nudi odličnu vodljivost i na suvoj i na mokroj podlozi i istovremeno štedljivim vozačima snažnih sportskih automobila omogućava manju potrošnju goriva.

Sava intensa suv ima široko centralno rebro, čvrste blokove na spoljašnjem ramenu i široku gazeću površinu koja obezbeđuje ravnomernu distribuciju pritiska na podlogu. Navedene karakteristike pneumatika omogućavaju odličnu vodljivost na suvoj podlozi, precizno upravljanje i visoke performanse pri vožnji u krivini. Ovaj pneumatik ima visoke performanse i na mokrim putevima. Široki uzdužni kanali gazećeg sloja efikasno odvode vodu, što povećava otpornost pneumatika na akvaplaning. Pneumatik Sava intensa suv smanjuje potrošnju goriva jer ima vrlo mali otpor kotrljanja. Usavršen raspored raznih vrsta blokova i kanala u gazećem sloju pneumatika omogućava ravnomerno habanje, zato sa njim možete da pređete više kilometara. Pneumatik je raspoloživ u sedam ključnih dimenzija.

Sava intensa uhp nudi vozačima vrlo dobru vodljivost na suvim putevima. Širokim centralnim rebrom, čvrstim blokovima na spoljašnjem ramenu i širokom površinom naleganja koja obezbeđuje ravnomernu distribuciju pritiska na podlogu, Sava intensa uhp omogućava precizno upravljanje i sigurno vođenje u krivini. Karakteristika novog pneumatika Sava intensa uhp je tehnologija smeše gazećeg sloja sa punom silikom koja znatno povećava prianjanje pneumatika na mokru podlogu. Osim toga, široki uzdužni kanali obezbeđuju efikasno raspršivanje vode, što dodatno poboljšava prianjanje pneumatika pri vožnji po kiši. Ovaj pneumatik dostupan je u širokoj paleti od 28 dimenzija.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Goodyear Blimp - legenda koja se nakon više od 30 godina vraća u evropski moto-sport

Prošlog vikenda je nad prestižnom trkom 24 časa Le Mana ponovo letela legendarna vazdušna letelica... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed