Ljubiša Ristić pobedio u prvom Kupu Srbije u gađanju glinenih golubova- trap

Beograd, 29. Mart 2010. PR Objave: Najava -

LjubiÅ¡a RistiÄ pobedio u prvom Kupu Srbije u gaÄanju glinenih golubova- trap

Ljubiša Ristić, strelac beogradskog Rikošeta osvojio je prvo mesto u prvom Kupu Srbije u gađanju glinenih golubova – trap na strelištu "Bgd sportskog centra Kovilovo".

Ljubiša Ristić, strelac beogradskog Rikošeta osvojio je prvo mesto u prvom Kupu Srbije u gađanju glinenih golubova – trap na strelištu "Bgd sportskog centra Kovilovo".

Pre plej ofa je bio na deobi trećeg mesta, ali je odlično gađao, po jakom vetru, finale "ubivši" 21 goluba i na kraju ubedljivo trijumfovao ispred Petra Milosovljevića i Svete Lazovića (obojica Jedinstvo trap, Stara Pazova).

- Učestvovalo je 35 strelaca iz deset klubova, što je lep odziv. Posebno nas raduje da su gađala i petorica juniora iz Škole streljaštva Streljačkog saveza Srbije za leteće mete, a jedan od njih Maksim Egelja je prvi put u karijeri učestvovao u finalu i zauzeo odlično četvrto mesto. Raspucavao je za bronzu sa Lazovićem i Mamuzićem, iskusnim reprezentativcima, ali mu je zadrhtala ruka i promašio je četvrti metak i treće mesto pripalo je Lazoviću... – komentar je Nedeljka Vajagića, sportskog direktora Streljačkog saveza Srbije za leteće mete. – Naš sport se polako, ali sigurno širi, imamo šest novih klubova za ovu sezonu i nadamo se da će iz ove mesovnosti izaći i reprezentativni kvalitet...

U A klasi najbolji je bio Petar Milosavljević sa 106 golubova, u B Ljubiša Risić sa 105, a u C Maksim Egelja sa 105 golubova.

Najuspešnija ekipa bila je Jedinstvo trap iz Stare Pazove. Drugi Kup Srbije koji će se računati i kao "Memorijal Zorana Veselinovića" u spomen na strelca, trenera i istaknutog stručnjaka, održaće se 10. i 11. aprila na strelištu u Staroj Pazovi.

Razultati, prvi Kup Srbije u gađanju glinenih golubova, trap: 1. Jedinstvo trap (Stara Pazova) 312, 2. Grof (Kalište) 294, 3. Partizan 285 golubova itd.

Pojedinačno: 1. Ljubiša Ristić (Rikošet, Beograd) 126 (104 i 21), 2. Petar Milosavljević 122 (106 i 16), 3. Svetislav Lazović (obojica Jedinstvo trap) 120 106 i 14), 4. Maksim Egelja (Rikošet) 120 (105 i 14), 5. Nenad Mamuzić (Partizan) 120 (103 i 17), 6. Aleksandar Ivanković (Policajac) 116 (102 i 14) itd. Finale vredelo 102 kruga.PODACI O FIRMI

Naziv: Streljački savez za leteće mete Srbije
Adresa: Zrenjaninski put 170
Grad: Beograd 11211
e-mail: office@claytarget.rs
Web: www.claytarget.rs
Tel: (+381 11) 2075-271

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zaјečarsko doniralo više od 4 miliona dinara za razvoј srpskog sporta

Zaјečarsko pivo doniralo јe 4.266.000 dinara, koјi su u saradnji sa Olimpiјskim komitetom i... Više...

"Od Zaječara do Rija cela zemlja navija!" Zaječarsko podržava razvoj srpskog sporta

Zaječarska pivara u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije pustila je u prodaju ograničenu seriju... Više...

Jagodina i Vojvodina igraju finale Kupa Srbije

Dugo nismo imali finale Kupa Srbije u kome akteri nisu Partizan ili Crvena Zvezda. Večeras se od... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed