BK Novi Sad darovao bicikl đacima OŠ Dostiej Obradović u Novom Sadu

Novi Sad, 24. Mart 2010. PR Objave: Objava -

BK Novi Sad darovao bicikl Äacima OÅ  Dostiej ObradoviÄ u Novom Sadu

Biciklistički klub "Novi Sad" dodelio je, na prigodnoj svečanosti, bicikl predstavnicma Osnovne škole "Dositej Obradović" u Novom Sadu, kao nagradu za najveći odziv na prošlogodišnjim trkama "Školske lige Novog Sada".

Biciklistički klub "Novi Sad" dodelio je, na prigodnoj svečanosti, bicikl predstavnicma Osnovne škole "Dositej Obradović" u Novom Sadu, kao nagradu za najveći odziv na prošlogodišnjim trkama "Školske lige Novog Sada".

Bicikl će se koristiti na časovima tehničkog obrazovanja, pri obuci učenika o saobraćajnim propisima, ali i kao dodatni bicikl za "Školsku ligu" koji mogu da koriste učenici koji nemaju svoj bicikl.

Akcenat ovogodišnjih akcija "Biciklizam u školama" i "Školska liga Novog Sada" je upravo na bezbednosti najmlađih sugrađana u saobraćaju. Bicikli koji je poklonjen učenicima Osnovne škole "Dositej Obradović" u potpunosti siguran za gradsku vožnju, ima dobre kočnice i svetlosnu signalizaciju.

Biciklistički klub "Novi Sad" i mesna zajednica "Omladinski pokret" i ove godine organizuju trke za đake osnovnih škola. Trke će se održavati 27. marta, 3. aprila i 10. aprila u parku kod Železničke stanice u Ulici Jaše Tomića. Start svih trka zakazan je za 11 časova, ali bi deca trebala da dođu u park već oko 10 časova, kako bi uzeli startne brojeve i kacige (u koliko nemaju svoju), provozali probni krug i upoznali se sa stazom.

- I ove godine, pre "Školske lige Novog Sada" organizovali smo predavnja u novosadskim školama o bezbednoj vožnji bicikla u gradskom saobraćaju, ali i o vrstama bicikala i disciplinama u biciklističkom sportu – istakao je predsednik kluba Novi Sad Nemanja Vajs. – Veliku pomoć u našoj akciji pružio nam je Parking servis iz Novog Sada koji je pokrovitelj "Školske lige". Treća trka računaće se i za školsko Prvenstvo Novog Sada u biciklizmu.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički klub "Novi Sad"
Adresa: Temerinska 42
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: info@novisadbike.com
Web: www.novisadbike.com
Tel: 021.63.30.732

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sportski Garmin satovi koje koristi vojska SAD na MilitaryShop.rs

Pregledajte u e-trgovini MilitaryShop.rs izbor Garmin sportskih satova, čiji je prvi kupac bila... Više...

Sberbank Srbija na novoj lokaciji u Novom Sadu

Sberbank Srbija otvorila je vrata savremenog poslovnog centra u Novom Sadu u ulici Teodora Pavlovića... Više...

Otvaranje ekspoziture Banke Poštanska štedionica u Novom Sadu i samostalnog šaltera u Beški

U skladu sa poslovnom politikom i strategijom razvoja poslovne mreže Banka Poštanska štedionica... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed