Određene reprezentacije za Svetski kup u Sidneju i turnir u Dortmundu

Beograd, 16. Mart 2010. PR Objave: Saopštenje -

OdreÄene reprezentacije za Svetski kup u Sidneju i turnir u Dortmundu

Selektor reprezentacije Srbije Zoran Stojiljković odredio je sastave za dva velika takmičenja u narednom periodu - prvi Svetski kup u Sidneju od 20. do 28. marta kao i za međunarodni turnir MK oružjem koji će se održati u dvorani u Dortmundu od 25. do 28. marta.

Selektor reprezentacije Srbije Zoran Stojiljković odredio je sastave za dva velika takmičenja u narednom periodu - prvi Svetski kup u Sidneju od 20. do 28. marta kao i za međunarodni turnir MK oružjem koji će se održati u dvorani u Dortmundu od 25. do 28. marta.

- Za Svetski kup u Sidneju prijavili smo samo dvoje strelaca i to pištoljem, Jasnu Šekarić i Damira Mikeca - kaže selektor Zoran Stojiljković. – Posle dugo godina, ponovo smo se odlučili da organizujemo zimske pripreme MK oružjem u zatvorenom i naša selekcija će od već od ovog vikenda biti u Frankfurtu da bi se, potom, preselila u Dortmund na turnir vazdušnim i MK oružjem u dvorani jedan od najvećih u svetu. Učestvovaće samo reprezentativci puškom, Stevan Pletikosić, Nemanja Mirosavljev, Dragan Marković i Milenko Sebić, kao i Andrea Arsović, Ivana Maksimović i Aranka Binder.

Uz srpske reprezentativce u Frankfurtu i Dortmundu biće Goran Maksimović. Prvo takmičenje u Dortmundu je u četvrtak 25. marta MK puška trostav za seniorke.

Naknadno će se odrediti reprezentativci za drugi Svetski kup u Pekingu od 15. do 25. aprila. Treći Svetski kup je u američkoj vojnoj bazi Fort Bening od 22. do 31. maja a četvrti, poslednji, u Beogradu od 26. juna do 4. jula. Šampionat sveta na kome će se vaditi prve vize za OI u Londonu 2012. je od 29. jula do 11. avgusta u Minhenu.PODACI O FIRMI

Naziv: Streljački savez Srbije
Adresa: Službeni Put Zavoda 5
Grad: Beograd 11030
e-mail: office@serbianshooting.rs
Web: www.serbianshooting.rs
Tel: +381 11 3058-571

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Studenti Elektrotehničkog fakulteta osvojili drugo mesto na međunarodnom takmičenju iz energetske elektronike

Tim H-Bridges sa Elektrotehničkog fakulteta, Univerziteta u Beogradu osvojio je nagradu "The Best... Više...

H-Bridges tim studenata sa Elektrotehničkog fakulteta u finalu najvećeg svetskog univerzitetskog takmičenja iz energetske elektronike

H-Bridges tim studenata, plasirao se u finalnu rundu International Future Energy Challenge(IFEC)... Više...

AIBG Nis Summit - konferencija o veštačkoj inteligenciji

Studentska organizacija BEST Niš ove godine po prvi put organizuje takmičenje Artificial Intelligence... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed