IQ mobile, partner kompanije Nokia, donosi potpuno novu uslugu mobilnog oglašavanja i na tržište Srbije

Beograd, 04. Mart 2010. PR Objave: Obaveštenje -

IQ mobile, partner kompanije Nokia, donosi potpuno novu uslugu mobilnog oglašavanja i na tržište Srbije

IQ mobile, jedna od najuspješnijih kompanija koja se bavi mobilnim oglašavanjem na prostorima Alpa i jugoistočne Europe sarađuje sa uglednim internacionalnim klijentima kao što su RZB, Nokia, BMW i L’Oréal. Sa više od 300 kampanja sprovedenih u više od 10 zemalja za preko 100 klijenata, kompanija IQ mobile je lider u mobilnom oglašavanju sa potpunim mobilnim portfoliom. Više informacija na iq-mobile.at

23 procenta svih internet korisnika u Srbiji tokom 2009. godine pretraživalo je internet preko svojih mobilnih telefona. Bilo da je razlog čitanje vesti ili pretraga televizijskog programa, informacije dostupne preko mobilnog telefona nov su i praktičan način za oglašavanje i plasiranje poruka.

Reklamne kampanje preko mobilnih telefona karakteriše velika vidljivost, uspešnost oglašavanja, mogućnost direktnog pristupa ciljnim grupama, kao i upečatljivost i pozitivan doprinos imidžu oglašivača.

Aleksandra Schmid nova regionalna menadžerka za region jugoistočne Evrope

Sredinom oktobra 2009. godine, Aleksandra Schmid preuzela je dužnost regionalnog menadžera za jugoistočnu Evropu u kompaniji IQ mobile, lideru u oblasti mobilnog oglašavanja. Njena zaduženja su prodaja i marketing kompanije IQ mobile u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj. Poznavanjem branše i sveobuhvatnim međunarodnim iskustvom u oblasti mobilnog oglašavanja i reklamiranja, Aleksandra Schmid značajno doprinosi razvoju kompanije.

Sa sedištem u Austriji, kompanija IQ mobile specijalizovala se za pokretanje i vođenje mobilnih kompanja na nemačkom govornom području i u zemljama jugoistočne Europe. To uključuje i upravljanje mikro sajtovima optimizovanim za mobilne telefone kao i uslugom prenosa podataka i detalja o posećenosti sajtu u realnom vremenu za naručioca oglasa.

Kompanija Nokia se oglašava na portalima za mobilne telefone

Kompanija Nokia, jedna od najpoznatijih evropskih kompanija, već godinama svoje poverenje poklanja kompaniji IQ mobile i koristi usluge mobilnog oglašavanja. Posebno zanimljive ciljne grupe bile su korisnici "OVI store" servisa kompanije Nokia, namenjenom preuzimanju aplikacija za mobilne telefone.
"Mobilnost i mobilni uređaji postaju posebno važni u svakodnevnom funkcionisanju savremenog čoveka. Logično je da se i komunikacija prilagodi tom trendu. Kompanija Nokia prepoznala je važnost prenosa poruka preko mobilnih kanala komunikacije i direktnog obraćanja našim korisnicima preko mobilnih telefona" kazao je Alexander Oswald, marketing menadžer kompanije Nokia za region Alpa i jugoistočne Evrope.

Aleksandra Schmid, iz kompanije IQ mobile tim povodom je rekla: "U toku januara, kampanjom promocije "OVI store" servisa, broj ukupnih poseta smo uvećali za dva procenta. Ova brojka samo potvrđuje veliku prednost mobilnog oglašavanja. Mogućnost ciljanog obraćanja korisnicima čini zasigurno veoma vredan deo ukupnih marketinških napora."

Ciljno oglašavanje - nakon izričitog pristanka

Poredeći ove kampanje sa klasičnim marketinškim kampanjama, Aleksandra Schmid ističe "Koristeći našu uslugu, oglašivač u svakom trenutku može biti siguran da primalac pristaje na to da prima poruke. Klasične push kampanje, kada se korisnicima odašilju neželjene SMS poruke bez njihovog prethodnog pristanka, nisu predmet naše usluge." Na ovaj način, otklanja se mogućnost neželjene reklame, čime se postiže da uspeh marketinške aktivnosti zavisi isključivo od kvaliteta i kompetentnosti oglašivača.

O kompaniji IQ mobile:
IQ mobile, kao jedna od najuspešnijih kompanija koja se bavi mobilnim oglašavanjem na prostorima Alpa i jugoistočne Europe sarađuje sa uglednim internacionalnim klijentima kao što su RZB, Nokia, BMW i L'Oréal. Sa više od 300 kampanja sprovedenih u više od 10 zemalja za preko 100 klijenata, kompanija IQ mobile je lider u mobilnom oglašavanju sa potpunim mobilnim portfoliom.
Kao pionir branše, IQ mobile osigurao je za svoje klijente pristup svim mrežnim operatorima i glavnim off-net portalima u područuju Alpa i jugoistočne Europe. Više informacija na iq-mobile.atPODACI O FIRMI

Naziv: Grayling Serbia
Adresa: Obilicev Venac 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: darko.natalic@grayling.com
Web: www.grayling.com
Tel: +381 11 3342328

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Uštedeo sam 15.000 dinara pri kupovini svog novog telefona - rekao je Vladimir koji je naručio telefon na Telera.rs

Naručivanje telefona preko interneta nikad nije bilo popularnije, pogotovo što internet prodavnice... Više...

Cafe Lavash predstavio vina od kuma - Veče posvećeno vinima velikog majstora Frensis Ford Kopole

Restoran "Cafe Lavash" i kompanija Wine Time d.o.o. predstavili su ekskluzivna vina velikog filmskog... Više...

Česi i Slovaci preuzeli kruševački "14. oktobar"

Novi vlasnik kruševačkog "14. oktobra", slovačka kompanija "MSM grup", članica "Čehoslovak grup"... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed