POSITIVE postao ovlašćeni servis za MSGW računare

Novi Sad, 02. Mart 2010. PR Objave: Saopštenje -

POSITIVE postao ovlaÅ¡Äeni servis za MSGW raÄunare

IT kompanija "POSITIVE" iz Novog Sada potpisala je Ugovor sa kompanijom "KIMTEC" i postala zvanični, ovlašćeni servis za MSGW računare. Svi računari koji su izašli iz proizvodnje pod brendom MSGW bez obrzira da li su kupljeni u nekom od maloprodajnih objekata računarske opreme ili hiper i mega markerima, mogu se servisirati u POSITIVE-u u garantnom roku kao i van njega.

IT kompanija "POSITIVE" iz Novog Sada potpisala je Ugovor sa kompanijom "KIMTEC" i postala zvanični, ovlašćeni servis za MSGW računare.

Svi računari koji su izašli iz proizvodnje pod brendom MSGW bez obrzira da li su kupljeni u nekom od maloprodajnih objekata računarske opreme ili hiper i mega markerima, mogu se servisirati u POSITIVE-u u garantnom roku kao i van njega.

MSGW računari od skoro se mogu kupiti i u maloprodaji POSITIVE-a. U ponudi je desetak modela, odabranih po principu „za svakoga po nešto".

Računari su dizajnirani, sastavljaju i testirani u automatizovanom pogonu KIMTEC-a po najvišim standardima, pri tome zadržavaju izuzetan odnos cena/kvalitet.

MSG računari zauzimaju 8% tržišta Srbije prema istraživanju IDC-a, sa tendencijom daljeg rasta prodaje. Zbog sve većeg broja ovih računara u upotrebi, javila se i potreba za tehničkom podrškom kao i za servisiranjem ovakvih računara.

U novosadskom POSITIVE-u je od sada korisnicima omogućeno da na brži i jednostavniji način reše servisne probleme, posavetuju se ili zatraže tehničku podršku ukoliko poseduju jedan od MSGW računara.PODACI O FIRMI

Naziv: POSITIVE
Adresa: Danila Kiša 5
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@positive.rs
Web: www.positive.rs
Tel: +381 21 472 03 88

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sberbank Srbija na novoj lokaciji u Novom Sadu

Sberbank Srbija otvorila je vrata savremenog poslovnog centra u Novom Sadu u ulici Teodora Pavlovića... Više...

Otvaranje ekspoziture Banke Poštanska štedionica u Novom Sadu i samostalnog šaltera u Beški

U skladu sa poslovnom politikom i strategijom razvoja poslovne mreže Banka Poštanska štedionica... Više...

Ovogodišnja akcija "Cif čisti Srbiju" započela čišćenjem Srpskog narodnog pozorišta - Uklanjanje grafita kao rođendanski poklon

U okviru velike akcije čišćenja kulturno-istorijskih spomenka u gradovima širom Srbije, očišćena... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed