Čubrić odabrao osmorku za trku u Trstu

Beograd, 01. Mart 2010. PR Objave: Saopštenje -

ÄubriÄ odabrao osmorku za trku u Trstu

Selektor Radiša Čubrić, odredio je, posle mini kampa u Mataruškoj banji i tri kontrolna treninga, osmorku za trku "Trofej slovenačke zajednice" u Trstu 7. marta i novo ime u reprezentaciji je mladi vozač Železničara MBN iz Niša, prošle godine junior Partizana, Dejan Marić.

Selektor Radiša Čubrić, odredio je, posle mini kampa u Mataruškoj banji i tri kontrolna treninga, osmorku za trku "Trofej slovenačke zajednice" u Trstu 7. marta i novo ime u reprezentaciji je mladi vozač Železničara MBN iz Niša, prošle godine junior Partizana, Dejan Marić.

- U Trstu će voziti Esad Hasanović, Žolt Der, Nikola Kozomara i Jovan Zekavica iz profi tima Partizan Srbija, Dragan Spasić i Dejan Marić iz Železničara MBN iz Niša, Predrag Prokić iz kragujevačkog Radnikog i Marko Stanković iz kraljevačkog Metalca – rekao je Radiša Čubrić. – Ekipa je spoj mladosti i iskustva, sa četvoricom seniora i četvoricom vozača do 23 godine. Marić je ostavio odličan utisak, ne samo za vreme treninga u Mataruškoj banji nego i na Jadranu.

Žolt Der nije bio u kampu zbog nazeba, ali je kao iskusan vozač dobio poverenje Čubrića. Adut reprezentacije je Esad Hasanović, koji je u dobroj formi i lane je u Trstu bio drugi.

Poslednji trening neočekivano je umesto pet, trajao šest časova, a "krivac" je predsednik BS Srbije Dragan Dostanić koji je obišao kamp i pratio reprezentativce:

- Predložio je da krenemo drugim putem i – vozili smo sat duže, pa smo na kraju kampa dobili, neplanirano, jak trening – objasnio je Čubrić. – Imali smo dosta defekata, putevi su posle zime, u užasnom stanju, "rizla" kojom su posipani je "smrt" za bicikle, bilo je dosta i padova, na sreću lakših. Ponovila se stara, loša, praksa da biciklisti dođu na prireme bez rezervnih točkova i delova pa smo morali da se snalazimo.

Osmorici iz Trsta, kasnije će se priključiti Ivan Stević, koji je zbog lakše povrede kolena preskočio kamp, i još nekolicina biciklista. Čubrić insistira da se formiraju dve selekcije (reprezentacija i Partizan Srbija) za seriju prolećnih trka - "Trofej Poreč" 14. marta i, potom, "Istarsko proleće" od 18. do 21. marta, ali će sve zavisiti od finansijske situacije u BSS.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sportski Garmin satovi koje koristi vojska SAD na MilitaryShop.rs

Pregledajte u e-trgovini MilitaryShop.rs izbor Garmin sportskih satova, čiji je prvi kupac bila... Više...

Spa-Francorchamps domaćin odlučujuće, pretposlednje trke evropske serije Le Mans

Pretposlednja trka ovogodišnje sezone, 4 sata Spa-Francorchamps, ima nekoliko jedinstvenih karakteristika... Više...

Kamion sa Goodyearovim pneumaticima najbrži na eko-trci po Africi

Holanđanin Gerard de Rooy doživeo je trenutak nostalgije na trci Africa Eco Race u klasi kamiona... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed