Biciklističkim trenerima nikad dosta znanja

Novi Sad, 25. Februar 2010. PR Objave: Najava -

BiciklistiÄkim trenerima nikad dosta znanja

Biciklistički klub Elit iz Novog Sada organizovao je veoma uspešan seminar za trenere i druge stručnjake "Planom do forme".

Biciklistički klub Elit iz Novog Sada organizovao je veoma uspešan seminar za trenere i druge stručnjake "Planom do forme".

- Još jednom se pokazalo da su ovakvi seminari potrebni biciklizmu jer je odziv bio izvanredan, čak 32 polaznika iz Srbije i BiH, i da znanja nikad nije dosta – rekao je rukovodalac seminara i predavač Tibor Tarjan biciklistički trener. – Dogovorili smo se da sredinom aprila organizujemo još jedan seminar, ali da najveći deo bude u vidu "biciklističke radionice", da trenerima pomognemo da pripreme plan i program za najvažniji deo sezone. Trudili smo se da im predstavimo najsavremenije domete metodike treniga koje se trenutno primenjuju u svetu.

Monika Balenović, diplomirani instruktor fitnesa, na štandu firme "Pansport" u toku seminara predstavila je asortiman energetskih napitaka, pločica i gelova a treneri su mogli i da ih probaju. Održala je i predavanje o korišćenju ovih dodataka u treningu i pripremama. Na seminaru, održanom u Novom Sadu, bila su 24 trenera iz Novog Sada, po jedan iz Šajkaša, Subotice, Sombora i Apatina, kao i po dva polaznika iz Tuzle i Gračanice i jedan iz Sanskog Mosta. Ukupno je bilo osam časova predavanja i jedna radionica. Učesnike i goste pozdravila je predsednik kluba Elit Eva Hatala, naša najtrofejnija biciklistkinja svih vremena. Predavač je bio i Nebojša Subić, nacionalni komesar UCI.

- Nadam se da će već 28. februara, kada startuje najmasovnije takmičenja mastersa i amatera u regionu, "Dunavski kup" trkom u ciklo krosu u Novom Sadu, neki treneri ono što su naučili na seminaru primeniti i u praksi - dodao je Tibor Tarjan. - Start je u 11 časova u parku kod Filozofskog fakulteta i voziće se 30 minuta.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički klub Elite
Adresa: Miše Dimitrijevića 6/a
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: t2tarjan@gmail.com
Tel: 381 (0)21 542 281
Kontakt osoba:
Ime: Tibor Tarjan
Funkcija:
Tel: 381 (0)21 542 281
e-mail: t2tarjan@gmail.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sportski Garmin satovi koje koristi vojska SAD na MilitaryShop.rs

Pregledajte u e-trgovini MilitaryShop.rs izbor Garmin sportskih satova, čiji je prvi kupac bila... Više...

Dizajn je svuda, dvanaesti put u Beogradu

Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd, dvanaesti put zaredom organizuje seminar dizajna i... Više...

Želiš li da podigneš svoje veštine na viši nivo?

Prijavom za "LevelUp - Podigni nivo svojih veština!" dobijaš priliku da besplatno učestvuješ... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed