Bojan Bojanić ponovo predsednik Streljačkog saveza Beograda

Beograd, 17. Februar 2010. PR Objave: Saopštenje -

Bojan BojaniÄ ponovo predsednik StreljaÄkog saveza Beograda

Bojan Bojanić (Partizan) je ponovo izabran za predsednika Streljačkog saveza Beograda. Na izbornoj godišnjoj Skupštini SS Beograda u renomiranom restoranu "Petica" nekadašnjeg strelca i trenera Dejana Mijalkovića na Adi Ciganliji, dobio je 18 glasova. Protivkandidat Željako Lazić ("Filip Kljajić", Mladenovac) dobio je14 glasova. Skupštini SS Beograda prisusutvovao je maksimalan broj delegata – 33.

Bojan Bojanić (Partizan) je ponovo izabran za predsednika Streljačkog saveza Beograda. Na izbornoj godišnjoj Skupštini SS Beograda u renomiranom restoranu "Petica" nekadašnjeg strelca i trenera Dejana Mijalkovića na Adi Ciganliji, dobio je 18 glasova. Protivkandidat Željako Lazić ("Filip Kljajić", Mladenovac) dobio je14 glasova. Skupštini SS Beograda prisusutvovao je maksimalan broj delegata – 33.

U Upravni odbor SS Beograda izabrani su Srećko Pejović (Policajac), Nikola Tisinović (Palilula), Mitja Grgić (Akademac), Mirko Petrović (Kolubara), Mile Đapić (Crvena zvezda), Olga Ćosić (Voždovac), Nenad Putnik (Zemun Centar) i Slobodan Kuprešanin ("Novi Beograd Ušće"). U Nadzornom odboru su Pavle Martinović (PKB), Nebojša Adamović (Avala Ada) i Milun Prokopijević (Crvena zvezda).

Proglašeni su i najuspešniji strelci u 2009. Puškom je ovogodišnji laureat Ivana Maksimović iz "Novog Beograda Ušća" a za disciplinu pištolj Damir Mikec iz Policajca.

Maksimovićeva je prošle sezone osvojila juniorsku i seniorsku titulu vazdušnom puškom na Šampionatu Srbije, pobedila je u juniorskom finalu Kupa Srbije MK puškom 3 puta 20 metaka i 60 metaka ležeći, pobedila je na turniru "Olimpijske nade" u Njitri vazdušnom puškom treći put za redom, trijumfovala je na turnirima u Trzinu i Rušama, bila je 13. na Šampionatu Evrope vazdušnom puškom za juniorke...

Mikec je na Svetskom kupu u Minhenu osvojio srebro MK pištoljem i doneo Srbiji prvu medalju ovim oružjem u istoriji sa svetskih kupova, bio je član vicešampionske reprezentacije Srbije vazdušnim pištoljem sa EŠ u Pragu, doneo je srebro sa Mediteranskih igara u Peskari, bio četvrti i osmi u finalu na Svetskim kupovima u Milanu i Pekingu... Plakete Maksimovićevoj i Mikecu uručio je pomoćnik generalnog sekretara Sportskog saveza Beograda Bogoljub Stojančev, a novčane nagrade generalni sekretar SS Beograda Dragan Milisavljević.

Strelci iz beogradskih klubova osvojili su na Šampionatima Srbije i u Kupu Srbije 33 zlatne, 38 srebrinih i 34 bronzane medalje i nije bilo lako u veoma uspešnoj godini proglasiti najuspešnije po kategorijama i oružjima. Titule su poneli - puška, seniorke: Andrea Arsović (Partizan), seniori: Mileno Sebić (Policajac), juniori: Igor Čotra (Zvezdara), juniorke: Ivana Maksimović ("Novi Beograd Ušće"), mlađi juniori: Borislav Mazinjanin (Policajac), mlađe juniorke: Marina Simić ("Novi Beograd Ušće"), kadeti: Goran Vlajković (Partizan), kadetkinje: Nina Radulović (Zvezdara), pištolj, seniori: Damir Mikec (Policajac), seniorke: Zorana Arunović (Crvena zvezda), juniori: Vladimir Nikolić ("Novi Beograd Ušće"), juniorke: Danica Rašeta (Zemun Centar), mlađi juniori: Nikola Lilić (Crvena zvezda) i mlađe juniorke: Danica Rašeta (Zemun Centar). Plakete je uručio predsednik SS Beograda Bojan Bojanić.PODACI O FIRMI

Naziv: Streljački savez Srbije
Adresa: Službeni Put Zavoda 5
Grad: Beograd 11030
e-mail: office@serbianshooting.rs
Web: www.serbianshooting.rs
Tel: +381 11 3058-571

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zaјečarsko doniralo više od 4 miliona dinara za razvoј srpskog sporta

Zaјečarsko pivo doniralo јe 4.266.000 dinara, koјi su u saradnji sa Olimpiјskim komitetom i... Više...

"Od Zaječara do Rija cela zemlja navija!" Zaječarsko podržava razvoj srpskog sporta

Zaječarska pivara u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije pustila je u prodaju ograničenu seriju... Više...

Sportsko klađenje u službi sporta

Kako znamo ko je najbolji, najjači, ko je pobednik? Ovo su pitanja koja se postavljaju pred svako... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed