Srpski biciklisti pet časova u sedlu

Beograd, 05. Februar 2010. PR Objave: Objava -

Srpski biciklisti pet Äasova u sedlu

Selektor Radiša Čubrić nametnuo je žestok ritam na prvim pripremama kandidata za reprezentaciju u Bjeloj.

Selektor Radiša Čubrić nametnuo je žestok ritam na prvim pripremama kandidata za reprezentaciju u Bjeloj. Na priprema su: Ivan Stević, Esad Hasanović, Žolt Der, Nikola Kozomara, Nikola Stefanović (Partizan Srbija), Jovan Zekavica (Borac – Partizan Srbija), Gabor Kasa (Spartak Subotica), Dragan Spasić, Aleksandar Dukić, Jovan Rajković i Dejan Marić (Železničar MBN, Niš), Aleksandar Milivojević i Marko Stanković (Metalac, Kraljevo), Marko Vuleta Đukanov (As Apatin), Aleksa Marić (Crvena zvezda)... Priključio se i Predrag Prokić iz kragujevačkog Radničkog a u završnoj fazi očekuje se dolazak i srpskog profesionalca iz praške Sparte Nebojše Jovanovića.

- Povukli smo pravi potez i zahvaljujem se rukovodstvu BSS na trudu da u teškoj finansijskoj situaciji pronađe sredstva za ove veoma važne pripreme – kaže Čubrić. – Atmosfera je odlična, dobro je što su stariji i iskusniji biciklisti od kojih većina ima i zavidnu profesionalnu karijeru i iskustvo, sa vozačima do 23 godine, koji mogu od njih mnogo da nauče. Smešteni smo u hotelu Vila Mirela čiji je menadžer nekadašnji biciklista Aleksandar Jugović i uslovi su idealni, od raznovrsne hrane do odličnog smeštaja!

Ritam u prvom delu bio je oštar. Poslednjeg dana prve faze stariji biciklisti bili su u sedlu pet časova, a mlađi četiri i to po brdima! Prosek je bio 33 km na čas!

- Sledi nekoliko dana sa kraćim distancama, a zatim ponovo serija od nekoliko petočasovnih treninga. Vreme nam ide na ruku, jednom nas je malo poprskala kiša, ali, iako je temperatura oko 10 stepeni, sunčano je i program se odvija po planu. Sreli smo i naše reprezentativce u planinskom biciklizmu, napravili smo mali piknik i podelili putnu hranu... Oni su u Sušnju kod Bara. Očekujemo za vikend dolazak juniora, čija će baza biti Bar. Ako ovako nastavimo biće lepih vesti u novoj sezoni koja počinje trkom u Trstu 7. marta – najavio je Radiša Čubrić.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sportski Garmin satovi koje koristi vojska SAD na MilitaryShop.rs

Pregledajte u e-trgovini MilitaryShop.rs izbor Garmin sportskih satova, čiji je prvi kupac bila... Više...

Svetski stomatološki ekspert vodi trening u Beogradu - Dr Hom-Lay Wang po prvi put u Evropi

Svetski ekspert iz oblasti stomatologije, profesor Univerziteta u Mičigenu Hom-Lay Wang, od 12.... Više...

Oslobodite se stresa brzo i efikasno

Zoran Drobnjak, NLP master trener, će predstojećeg vikenda održati antistres trening u Beogradu.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed