Srpski biciklisti počeli pripreme u hotelu Vila Mirela u Bjeloj

Beograd, 18. Januar 2010. PR Objave: Saopštenje -

Srpski biciklisti poÄeli pripreme u hotelu Vila Mirela u Bjeloj

Velika grupa srpskih biciklista počela je pripreme za novu sezonu u hotelu "Vila Mirela" u Bjeloj, a od 1. februara priključiće im se, još 20-tak vozača i slektor Radiša Čurbić.

Velika grupa srpskih biciklista počela je pripreme za novu sezonu u hotelu "Vila Mirela" u Bjeloj, a od 1. februara priključiće im se, još 20-tak vozača i slektor Radiša Čurbić.

U "Vilu Mirela" prvi su stigli biciklisti srpske profi ekipe "Partizan Srbija tim" Ivan Stević, Žolt Der, Esad Hasanović, Nikola Kozomara, Nikola Stefanović, Filip Pavlović, Marko Kovačević, Dušan Stojčić... Pridružili su im se i reprezentativci niškog Železničara Aleksandar Dukić, Dragan Spasić kao i Predrag Prokić, koji će u novoj sezoni nositi majicu kragujevačkog Radničkog! Na pripremema je i mladi as Crvene zvezde Aleksa Marić.

- Uslovi su izvanredni, vlasnik hotela gazda Radiša maksimalno je izašao u susret srpskim reprezentaticima – kaže direktor Partizana Branko Banović. - Ako žele vitamine, mogu sami u baštu i da se sa drveta posluže pomorandžama... Jedan deo takmičara, onih mlađih, učestvovaće i na Šampionatu Srbije u ciklo krosu u Kraljevu 24. januara.

Zbog priprema ovog takmičenja, selektor Radiša Čubrić ostao je u Kraljevu, jer je njegov klub Metalac domaćin i organizator, ali je pripremio program rada i podelio ga biciklistima.

- Ova sezona će po mnogo čemu biti veoma uzbudljiva jer smo posle duže vremena na domaćoj sceni dobili nekoliko jakih seniorskih ekipa - smatra Radiša Čubrić. – Prelazni rok je bio interesantan i na kraju, što je dobro, imamo klubove u Apatinu, Nišu, Beogradu, Kraljevu, Čačku... sa dobrim vozačima i ako bude reda, rada i dicpline, na trkama za Ligu Srbije u špicu sezone moćemo da očekujemo i do 50 seniora i vozača do 23 godine.

Do 2008. profesionalac u SAD Predrag Prokić, prošle godine je vozio za Železničar MBN iz Niša, a sada je prešao u kragujevački Radnički, sa suvozačem iz niškog kluba Goranom Šmelcerovićem. Šmelcerović nije vozio skoro pola sezone. Tako je Radnički pokazao ambiciju da, uz sjajnu selekciju u planinskom biciklizmu, gde je prva violina Bojan Đurđić, formira i odličnu ekipu u drumskom biciklizmu...

Mladi Dejan Marić iz beogradskog Partizana, prešao je u Železničar MBN i sticaće iskustvo sa dva sjajna niška vozača Draganom Spasićem i Aleksandrom Dukićem a tu je i nekadašnji vozač čačanskog Borca Lazar Jovanović.

Jovan Zekavica, dve sezone među najboljim juniorima Srbije, iz čačačanskog Borca prešao je u srpsksi profi tim Partizan Srbija.

Veliki talenat srpskog biciklizma, Aranđelovčanin Miloš Veličković, koji je pauzirao skoro dve sezone zbog studija na Građevinskom fakultetu u Beogradu gde je odličan student, potpisao je za Metalac iz Kraljeva.

Iz Partizana se u matični klub As iz Apatina vratio Srđan Omaković i Apatinci sada imaju dva dobra seniora, jer je prošlu sezonu lepe rezultate beležio i Dejan Vidaković...PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Beograda
Adresa: Hilandarska 6
Grad: Beograd 11000
Web: www.cycling-belgrade.rs
Tel: 011/32-46-039
Kontakt osoba:
Ime: Ranko Marić
Funkcija: Sekretar
Tel:
e-mail:

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sve spremno za Planet Bike MTB prvenstvo Srbije u Košutnjaku 21. jula

Dokazivali su se na domaćim i međunarodnim megdanima tokom sezone, ali potvrda forme i dominacija... Više...

Tri prva mesta Zorana Živkovića

Zoran Živković, biciklista kragujevačke Ciklomanije, osvojio je čak tri prva mesta na trkama... Više...

Novo iz kompanije Lomax

Kompanija Lomax je u saradnji sa FK Crvena Zvezda i FK Partizan, za sve vatrene obožavaoce i simpatizere... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed