Novosađani prvi na dva točka u Novoj godini

Beograd, 04. Januar 2010. PR Objave: Saopštenje -

NovosaÄani prvi na dva toÄka u Novoj godini

Biciklistički savez Novog Sada organizovao je u nedelju 3. januara prvu, od tri ciklo kros trke, popularnog "Novogodišnjeg kupa". Biciklista novosadskog Fanatika Branislav Matić prvi je u Srbiji pobedio u novoj sezoni. Trijumfovao je u prvom, od tri, takmičenja za "Novogodišnji kup BS Novog Sada" u ciklo krosu koji je održan na Sunčanom keju u Studentskom parku u Novom Sadu, a učestvovali su takmičari iz apatinskog Asa, kragujevačkog Radničkog i tri novosadska kluba Fanatika, Vojvodine i Elita.

Biciklistički savez Novog Sada organizovao je u nedelju 3. januara prvu, od tri ciklo kros  trke, popularnog "Novogodišnjeg kupa".

Biciklista novosadskog Fanatika Branislav Matić prvi je u Srbiji pobedio u novoj sezoni. Trijumfovao je u prvom, od tri, takmičenja za "Novogodišnji kup BS Novog Sada" u ciklo krosu koji je održan na Sunčanom keju u Studentskom parku u Novom Sadu, a učestvovali su takmičari iz apatinskog Asa, kragujevačkog Radničkog i tri novosadska kluba Fanatika, Vojvodine i Elita.

Branislav Matić je stazu od 10 kilometra prešao za 33,30 minuta vozeći prosečno 17,9 km na čas. Drugo mesto pripalo je Stevi Klisuriću iz apatinskog kluba As u vremenu 33,43 minuta, dok je treći bio Dimitrije Dolag iz novosadskog Elita sa 33,50 minuta.

- Najvažnije je da smo nastavili tradiciju novogodišnjeg okupljanja biciklista u Studentskom parku – rekao je direktor ciklo krosa Nebojša Subić. – Nadamo se i boljem vremenu u narednim trkama, iako je i, pored snega, i u ovoj bilo borbeno, a prosek pobednika svedoči o zahtevnoj stazi...

Druga dva takmičenja "Novogodišnjeg kupa" održaće se 10. i 17. januara a najuspešniji u tri trke odrediće se na osnovu osvojenih bodova za plasmane u svakoj trci - pobednik 35, drugoplasirani 25 itd...

Šampionat Srbije u ciklo krosu održaće se 24. januara u Kraljevu.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Vojvodine
Adresa: Masarikova br. 25
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: bsv@neobee.net
Web: www.cycling.rs
Tel: ++381 21 504 538

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Spa-Francorchamps domaćin odlučujuće, pretposlednje trke evropske serije Le Mans

Pretposlednja trka ovogodišnje sezone, 4 sata Spa-Francorchamps, ima nekoliko jedinstvenih karakteristika... Više...

Kamion sa Goodyearovim pneumaticima najbrži na eko-trci po Africi

Holanđanin Gerard de Rooy doživeo je trenutak nostalgije na trci Africa Eco Race u klasi kamiona... Više...

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana rekordna za Dunlop

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana bila je za Dunlop trka veka. Trkači sa Dunlopovim pneumaticima... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed