NEWS CORPORATION PRENOSI OSNIVAČKA PRAVA U FOX TELEVIZIJI

Beograd, 28. Decembar 2009. PR Objave: Najava -

NEWS CORPORATION PRENOSI OSNIVAÄKA PRAVA U FOX TELEVIZIJI

Kompanija News Corporation je danas objavila da je sa kompanijom Antenna Group postigla dogovor o prenosu 49 odsto osnivačkih prava u FOX Televiziji.

Kompanija News Corporation je danas objavila da je sa kompanijom Antenna Group postigla dogovor o prenosu 49 odsto osnivačkih prava u FOX Televiziji.

FOX Televizija je počela da emituje program u aprilu 2007. godine i razvila se u treću najveću TV stanicu (sa nacionalnom frekvencijom) na izuzetno konkurentnom tržištu komercijalnih TV stanica u Srbiji.

Antenna Group je vodeća medijska grupacija sa sedištem u Atini, koja važi za jednu od vodećih TV mreža i produkcijskih kuća u Grčkoj, a posluje i u Severnoj Americi, Evropi i Australiji.

Promena osnivačkih prava, za koju je postupak izdavanja dozvola od strane regulatornih tela u toku, deo je poslovne strategije kompanije News Corporation da se fokusira na razvoj osnovne delatnosti i poslovanja na prioritetnim tržištima. Uslovi transfera nisu objavljeni.

"Želeli bismo da se zahvalimo gospodinu Danu Batesu (Den Bejts), generalnom direktoru FOX Televizije i sjajnom timu mladih profesionalaca u Srbiji koji su pomogli da se ova stanica razvije. Uradili su odličan posao u pogledu pozicioniranja FOX Televizije i ja sam siguran da će ova TV stanica nastaviti da se razvija pod vođstvom Antenna Groupa", izjavio je povodom prenosa osnivačkih prava u Fox Televiziji Gary Davey (Geri Dejvi), generalni direktor News Corp Stations Europe.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti ovlašćenoj agenciji za odnose sa javnošču McCann Erickson Public Relations na broj telefona: 011 20 29 600. Kontakt osoba: Jovana Cvetković, 063 384 409PODACI O FIRMI

Naziv: McCann Erickson Public Relations
Adresa: Terazije 7-9
Grad: Beograd 11000
Web: www.mccannpr.co.rs
Tel: 011/20-29-600
Kontakt osoba:
Ime: Jelena Anušić
Funkcija:
Tel: 062/82-68-527
e-mail: Jelena.Anusic@mccannpr.co.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Medijska podrška manifestaciji u Osečini od Nacionalne televizije

Pored brojnih elektronskih i štampanih medijskih kuća, dnevnih, nedeljnih, revijalnih i lokalnih... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed