Stojiljković izabrao za Ruše

Beograd, 24. Decembar 2009. PR Objave: Obaveštenje -

StojiljkoviÄ izabrao za RuÅ¡e

Zoran Stojiljković, selektor streljačkih reprezentacija Srbije odredio je reprezentacije za turnir u slovenačkom gradu Ruše od 15. do 17. januara iduće godine, koji će se bodovati i za regionalnu ligu i tromeč selekcija Srbije, Slovenije i Hrvatske.

Zoran Stojiljković, selektor streljačkih reprezentacija Srbije odredio je reprezentacije za turnir u slovenačkom gradu Ruše od 15. do 17. januara iduće godine, koji će se bodovati i za regionalnu ligu i tromeč selekcija Srbije, Slovenije i Hrvatske.

Na spisku su – vazdušna puška, seniori: Stevan Pletikosić i Milutin Stefanović ("Čika Mata", Kragujevac), Dragan Marković (Novi Sad), seniorke: Aranka Binder (Novi Sad), Lidija Mihajlović (Niš) i Andrea Arsović (Partizan), juniori: Marko Živić (Niš), Arsenije Todorović ("Lukanjac", Pirot), Igor Čotra (Zvezdara), juniorke: Ivana Maksimović i Dragana Todorović ("Novi Beograd Ušće"), Katarina Biserčić (Niš), vazdušni pištolj, seniori: Damir Mikec (Policajac), Dimitrije Grgić (Akademac) i Andrija Zlatić ("A. Dejović", Užice), seniorke: Jasna Šekarić, Zorana Arunović, Jelena Arunović (sve C. zvezda), juniori: Boris Kotogan (Kikinda), Miloš Milanović ("Aleksa Dejović", Užice), Nikola Kostić (Zvezdara), juniorke: Bobana Veličković i Ana Simić (Bor 030), Jelena Petrović (Jagodina).

U stručnom štabu, uz selektora Zorana Stojiljkovića, su i treneri reprezentacije Mira Maksimović, Goran Maksimović i Ivan Kvasnevski. U plasmanu za regionalnu ligu i tromeč Srbija – Slovenija – Hrvatska, Srbija ubedljivo vodi sa 23.043 kruga ispred Hrvatske sa 22.905 i Slovenije sa 22.681 krug. Na dva predhodna turnira regionalne lige, Srbije je oba puta pobedila. U Zagrebu na "Trofeju Mladosti" strelci Srbije imali su ukupno 11.501 krug, Hrvatske 11.473 i Slovenije 11.362 kruga. Na "Internacionalnom prvenstvu Beograda" Srbija je takođe pobedila sa 11.542 kruga ispred Hravtske sa 11.432 i Slovenije sa 11.319 krugova.PODACI O FIRMI

Naziv: Streljački savez Srbije
Adresa: Službeni Put Zavoda 5
Grad: Beograd 11030
e-mail: office@serbianshooting.rs
Web: www.serbianshooting.rs
Tel: +381 11 3058-571

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Održan Veliki humanitarni turnir za Milicu Jovanović u Novom Sadu

veliki humanitarni turnir za Milicu Jovanović održan je u subotu, 15. septembra u Novom Sadu. Ovom... Više...

Romana Caran pobedila na turniru u Kopru

Mačevalka kluba Vojvodina Romana Caran pobedila je u disciplini mač na najjačem slovenačkom turniru... Više...

Romana Caran pobedila na međunarodnom turniru "Memorijal Mažuranić"

Mačevalka novosadske Vojvodine Romana Caran pobedila je na tradicionalnom međunarodnom turniru... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed