Celu noć čekali za mašinu za veš

Beograd, 15. Decembar 2009. PR Objave: Saopštenje -

Celu noÄ Äekali za maÅ¡inu za veÅ¡

Mladi bračni par čekao celu noć ispred radnje Tehnomanija u Sarajevkoj ulici da bi bili prvi u mogućnosti da učestvuju u kvizu i dobiju na poklon Indesit mašinu za pranje veša!

Mladi bračni par čekao celu noć ispre radnje Tehnomanija u Sarajevkoj ulici da bi bili prvi u mogućnosti da učestvuju u kvizu i dobiju na poklon Indeit mašinu za pranje veša!

Treći krug kviza "Indesit i Život plus Vas nagrađuju" obradovaće još tri čitaoca našeg magazina veš mašinom Indesit Eco Time!

Završen je i drugi krug nagradnog kviza "Indesit i Život plus Vas nagrađuju" u nedelju, 13. decembra. Sa kuponom iz magazina Život plus, u prodavnicu Tehnomanije u Beogradu, prvi su stigli mladi bračni par Topolić iz Beograda, koji su u redu ispred radnje čekali celu noć, od 1h ujutro! Da poznaju Indesit, pokazali su Milutin Obradović u Tehnomarketu, koji je ispred radnje čekao od 3 časa ujutro i Mirjana Amidžić - Nikolić koja je u CBT stigla u 6 časova ujutro, tačno odgovorivši na sva tri pitanja o ovom italijanskom proizvođaču bele tehnike.

Indesit i Život plus i na ovaj način čestitaju dobitnicima sa željom da im Indesit Eco Time u Novoj 2010. godini pokloni više slobodnog vremena za odmor i radosne trenutke. 
Razlog vaše prednovogodišnje radosti može biti i nova, moderna, najsavremenije dizajnirana, ekološka Indesit Eco time veš mašina koju će vam pokloniti Indesit,  italijanska kompanija koja pretenduje da osvoji srca i domaćinstva srpskog tržišta.
Sve što je potrebno da uradite da biste dobili nagradu je da znate odgovore na tri objavljena pitanja o Indesitu, a da potom budete najbrži koji će sa kuponom objavljenim na ovoj strani, doći u navedena prodajna mesta. Onaj ko prvi tačno odgovori na postavljena pitanja će postati vlasnik Indesit Eco Time mašine za pranje rublja. Za ostale smo spremili utešne nagrade.

Treći kviz "Indesit i Život plus Vas nagrađuju" održaće se u 20. decembra u Beogradu, u prodavnicama CBT Beograd I, Zagrebačka 4, u 11 časova, Tehnomanija, Sarajevska 66, u 13 časova i Tehnomarket, Nehruova 68b, u 15 časova.

Kompanija Indesit je drugi najveći proizvođač kućnih uređaja u Evropi po tržišnom udelu. Ova kompanija je lider na tržištima Italije, Velike Britanije, Rusije, Portugalije, Rumunije i Ukrajine, a jedan je od najvažnijih igrača na tržištima Francuske, Poljske, Turske, Češke, Mađarske i Grčke. Osnovana 1975 od strane svog sadašnjeg predsednika Vitorija Merlonija, članica Milanske berze od 1987, Indesit Grupa je zabeležila prodaju vrednu 3,2 milijarde evra u 2008, a proizvela je 15 miliona uređaja (mašina za veš, kombinovani mašina za veš i sušenje, sudo-mašina, frižidera, zamrzivača, rerni i ploča za šporete). Indesit ima 17 proizvodnih pogona (u Italiji, Poljskoj, Velikoj Britaniji, Rusiji i Turskoj) i 24 komercijalna ogranka širom sveta. Grupa zapošljava 17.000 ljudi. Vodeći brendovi  su Indesit, Hotpoint-Ariston i Scholtès.PODACI O FIRMI

Naziv: Indesit Company
Grad: Beograd

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

EKO nagrađuje verne kupce atraktivnim putovanjima

Kompanija EKO Serbia, kao ponosni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije, u okviru nagradne igre poklanja... Više...

Budite deo olimpijske tradicije sa EKO Serbia

U olimpijskoj godini EKO Serbia ljubiteljima sporta i putovanja pruža mogućnost da postanu deo... Više...

Novo premium gorivo na EKO benzinskim stanicama

Kompanija EKO Serbia najavila početak prodaje premium goriva EKO Racing 100 RON i veliku nagradnu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed