Celu noć čekali za mašinu za veš

Beograd, 15. Decembar 2009. PR Objave: Saopštenje -

Celu noÄ Äekali za maÅ¡inu za veÅ¡

Mladi bračni par čekao celu noć ispred radnje Tehnomanija u Sarajevkoj ulici da bi bili prvi u mogućnosti da učestvuju u kvizu i dobiju na poklon Indesit mašinu za pranje veša!

Mladi bračni par čekao celu noć ispre radnje Tehnomanija u Sarajevkoj ulici da bi bili prvi u mogućnosti da učestvuju u kvizu i dobiju na poklon Indeit mašinu za pranje veša!

Treći krug kviza "Indesit i Život plus Vas nagrađuju" obradovaće još tri čitaoca našeg magazina veš mašinom Indesit Eco Time!

Završen je i drugi krug nagradnog kviza "Indesit i Život plus Vas nagrađuju" u nedelju, 13. decembra. Sa kuponom iz magazina Život plus, u prodavnicu Tehnomanije u Beogradu, prvi su stigli mladi bračni par Topolić iz Beograda, koji su u redu ispred radnje čekali celu noć, od 1h ujutro! Da poznaju Indesit, pokazali su Milutin Obradović u Tehnomarketu, koji je ispred radnje čekao od 3 časa ujutro i Mirjana Amidžić - Nikolić koja je u CBT stigla u 6 časova ujutro, tačno odgovorivši na sva tri pitanja o ovom italijanskom proizvođaču bele tehnike.

Indesit i Život plus i na ovaj način čestitaju dobitnicima sa željom da im Indesit Eco Time u Novoj 2010. godini pokloni više slobodnog vremena za odmor i radosne trenutke. 
Razlog vaše prednovogodišnje radosti može biti i nova, moderna, najsavremenije dizajnirana, ekološka Indesit Eco time veš mašina koju će vam pokloniti Indesit,  italijanska kompanija koja pretenduje da osvoji srca i domaćinstva srpskog tržišta.
Sve što je potrebno da uradite da biste dobili nagradu je da znate odgovore na tri objavljena pitanja o Indesitu, a da potom budete najbrži koji će sa kuponom objavljenim na ovoj strani, doći u navedena prodajna mesta. Onaj ko prvi tačno odgovori na postavljena pitanja će postati vlasnik Indesit Eco Time mašine za pranje rublja. Za ostale smo spremili utešne nagrade.

Treći kviz "Indesit i Život plus Vas nagrađuju" održaće se u 20. decembra u Beogradu, u prodavnicama CBT Beograd I, Zagrebačka 4, u 11 časova, Tehnomanija, Sarajevska 66, u 13 časova i Tehnomarket, Nehruova 68b, u 15 časova.

Kompanija Indesit je drugi najveći proizvođač kućnih uređaja u Evropi po tržišnom udelu. Ova kompanija je lider na tržištima Italije, Velike Britanije, Rusije, Portugalije, Rumunije i Ukrajine, a jedan je od najvažnijih igrača na tržištima Francuske, Poljske, Turske, Češke, Mađarske i Grčke. Osnovana 1975 od strane svog sadašnjeg predsednika Vitorija Merlonija, članica Milanske berze od 1987, Indesit Grupa je zabeležila prodaju vrednu 3,2 milijarde evra u 2008, a proizvela je 15 miliona uređaja (mašina za veš, kombinovani mašina za veš i sušenje, sudo-mašina, frižidera, zamrzivača, rerni i ploča za šporete). Indesit ima 17 proizvodnih pogona (u Italiji, Poljskoj, Velikoj Britaniji, Rusiji i Turskoj) i 24 komercijalna ogranka širom sveta. Grupa zapošljava 17.000 ljudi. Vodeći brendovi  su Indesit, Hotpoint-Ariston i Scholtès.PODACI O FIRMI

Naziv: Indesit Company
Grad: Beograd

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Novo premium gorivo na EKO benzinskim stanicama

Kompanija EKO Serbia najavila početak prodaje premium goriva EKO Racing 100 RON i veliku nagradnu... Više...

Doživi Atinu i drevnu Olimpiju - Kompanija EKO SERBIA organizuje veliku nagradnu igru

Poslovna Grupacija Hellenic Petroleum, čija je članica EKO Serbia, kao partneri Olimpijskog komiteta... Više...

Salon venčanica "DAR" nagrađuje vašu kreativnost!

Ispričajte nam vašu bajku! #VašaBajka Salon venčanica "DAR", koji već dugi niz godina priprema... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed