Urbana kultura ne poznaje granice!

Beograd, 09. Decembar 2009. PR Objave: Saopštenje -

Urbana kultura ne poznaje granice!

Magazin Urban BUG lansirao je prvo regionalno web izdanje. Projekat čiji je slogan "Urbana kultura ne poznaje granice" sadrži materijale saradnika iz zemalja bivše Jugoslavije i distribuira ih u digitalnom formatu. Cilj projekta je objedinjavanje informacija vezanih za alternativnu kulturu, unapređenje razvoja urbane kulture kroz povezivanje istomišljenika i ukidanje granica.

Magazin Urban BUG lansirao je prvo regionalno web izdanje, dostupno na adresi mag.urbanbug.net. Projekat čiji je slogan "Urbana kultura ne poznaje granice" sadrži materijale saradnika iz zemalja bivše Jugoslavije i distribuira ih u digitalnom formatu. Cilj projekta je objedinjavanje informacija vezanih za alternativnu kulturu, unapređenje razvoja urbane kulture kroz povezivanje istomišljenika i ukidanje granica.

Da  podsetimo,  Urban BUG – mesečni vodič kroz alternativnu kulturu, nastao je pre pet godina kao besplatni mesečni magazin specijalnog džepnog formata koji se bavi svim aspektima urbane kulture. Obuhvata različite oblasti od muzike, putopisa , filma, mode, ekstremnih sportova, do univerzalnih pitanja sa kojima se suočavaju mlađe generacije. Zahvaljujući glasovima čitalaca, Urban BUG je ove godine, po drugi put zaredom proglašen najboljim magazinom jugoistočne Evrope koji se bavi elektronskom muzikom! Prošle godine lansiran je i web sajt urbanbug.net koji se svakodnevno dopunjuje vestima, najavama, materijalom iz print izdanja ali i brojnim dodatnim tekstovima i novostima iz bivše SFRJ i najluđih evropskih gradova! Sa ciljem da plasiramo kvalitetne sadržaje, podstaknemo kreativno izražavanje i promociju mladih umetnika, web polako postaje naš imperativ i najbolji kanal komunikacije sa čitaocima! PODACI O FIRMI

Naziv: Urban BUG
Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 17
Grad: Beograd 11000
e-mail: redakcija@urbanbug.net
Web: www.urbanbug.net
Tel: +381 11 3690 218

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Lansiran TehnoMagazin.rs koji vam pomaže u kupovini

Ove nedelje pušten je u rad www.tehnomagazin.rs koji je namenjen za ispomoć kupcima u kvalitetnom... Više...

Hipsterski retro-kič enterijer

Želite da opremite svoj stan kao što to rade kreativni i inovativni hipsteri? Originalni komadi... Više...

Ekstravagantni letnji printovi

Erotska scena na majicama? Iako nekad izazivaju brojne kontroverze, modni trendovi su uvek jedinstveni... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed