INDESIT I ŽIVOT PLUS VAS PITAJU I NAGRAĐUJU!

Beograd, 08. Decembar 2009. PR Objave: Obaveštenje -

INDESIT I ŽIVOT PLUS VAS PITAJU I NAGRAÄUJU!

"Život plus" kupon + brzina + znanje = Indesit Eco Time

Prvi krug nagradnog kviza "Indesit i Život plus Vas nagrađuju" je završen. Srećni dobitnici Petar Pajić, Zorica Mitić i Milan Pavlović su dokazali da poznaju Indesit tačno odgovorivši na sva tri pitanja o ovom italijanskom proizvođaču bele tehnike, koja su postavljena u prošlonedeljnom magazinu Život plus.

Drugi krug kviza "Indesit i Život plus Vas nagrađuju" održaće se u 13. decembra ove godine u Beogradu, u prodavnicama: Tehnomarket (Nehruova 68b, u 11 časova), Tehnomanija (Sarajevska 66, u 13 časova) i CBT Beograd I (Zagrebačka 4, u 15 časova). Tokom decembra biće održan još jedan kviz na istim lokacijama, ali u nedelju 20. decembra. O tačnim terminima obaveštenje će biti objavljeno u narednom broju magazina Život plus.

Sve što je potrebno da uradite da biste postali vlasnik Indesit Eco Time mašine za pranje rublja je da SA KUPONOM koji je objavljen na ovoj strani, dođete na navedena mesta prodaje i prvi tačno odgovorite na sva tri pitanja. Pobednik postaje vlasnik Indesit Eco Time mašine za pranje rublja, a ostalih 20 čitalaca - srećni dobitnici utešnih nagrada.

Kompanija Indesit je drugi najveći proizvođač kućnih uređaja u Evropi po tržišnom udelu. Ova kompanija je lider na tržištima Italije, Velike Britanije, Rusije, Portugalije, Rumunije i Ukrajine, a jedan je od najvažnijih igrača na tržištima Francuske, Poljske, Turske, Češke, Mađarske i Grčke. Osnovana 1975 od strane svog sadašnjeg predsednika Vitorija Merlonija, članica Milanske berze od 1987, Indesit Grupa je zabeležila prodaju vrednu 3,2 milijarde evra u 2008, a proizvela je 15 miliona uređaja (mašina za veš, kombinovani mašina za veš i sušenje, sudo-mašina, frižidera, zamrzivača, rerni i ploča za šporete). Indesit ima 17 proizvodnih pogona (u Italiji, Poljskoj, Velikoj Britaniji, Rusiji i Turskoj) i 24 komercijalna ogranka širom sveta. Grupa zapošljava 17.000 ljudi. Vodeći brendovi su Indesit, Hotpoint-Ariston i Scholtès.PODACI O FIRMI

Naziv: Indesit Company
Grad: Beograd

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Dobročinstva koja prave razliku - Još dve nedelje za prijavu za VIRTUS nagradu za filantropiju

Svake godine povećava se broj građana, kao i predstavnika poslovnog sektora, koji pokreću filantropske... Više...

Da dobra dela postanu navika - Objavljen je konkurs za šesnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Trag fondacija je objavila početak konkursa za šesnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju. Cilj nagrade... Više...

Rešenje za prečišćavanje vazduha Marquis Intelligence iz Beograda osvojilo prvu nagradu u Engleskoj u kategoriji Best In Tech

Prvu nagradu u kategoriji The Best In Tech za najbolje tehničko rešenje u hotelijerstvu u Londonu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed