METRO Cash & Carry na VI Beogradskom salonu vina "In Vino 2009"

Beograd, 05. Decembar 2009. PR Objave: Saopštenje -

METRO Cash & Carry na VI Beogradskom salonu vina "In Vino 2009"

Na VI Beogradskom salonu vina "In Vino 2009" koji će se održavati u hotelu Hyatt Regency u Beogradu u periodu od 11. do 12. decembra kompanija METRO Cash & Carry predstaviće program vina iz ekskluzivne ponude METRO robne marke. Na štandu kompanije METRO biće predstavljena vina ove kompanije proizvedena u Francuskoj, Italiji, Španiji i drugim zemljama, kao i Michel Roudier (Mišel Rudije) "Vino Godine 2009" izabrano od ekspertskog tima eksluzivno za METRO Cash & Carry.

U Beogradu se od 11. do 12. decembra 2009. godine održava VI beogradski salon vina "In Vino 2009" u hotelu Hyatt. Posetiocima će se predstaviti brojni proizvođači vina iz regiona i iz sveta, a na posebnom štandu kompanija METRO Cash&Carry Srbija predstaviće vina METRO robne marke proizvedena ekskluzivno za ovu veleprodajnu kompaniju u zemljama sa najboljom reputacijom među proizvođačima vina – Francuskoj, Italiji, Španiji, Argentini, Čileu, kao i u Australiji, Kaliforniji i Južnoj Africi.

Suvo crveno vino Michel Roudier (Mišel Rudije) koje se ekskluzivno proizvodi za potrebe kompanije METRO Cash & Carry u vinogradima Sen-Šinjan (Saint-Chinian) prvoklasnog je geografskog porekla potvrđenog sertifikatom AOC (Appellation d'origine contrôlée) koji potvrđuje geografsko poreklo francuskih proizvoda. Ovo vino biće predstavljeno u Kristalnoj dvorani hotela "Hyatt Regency" u Beogradu 11. i 12. decembra u periodu od 12 do 20 sati.

METRO Cash & Carry Srbija započeo je sa poslovanjem u Srbiji  početkom 2005. godine. Usledila su otvaranja 5 distributivnih centara i danas kompanija posluje s dva centra u Beogradu (u Krnjači i u Zemunu) i sa po jednim centrom u Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu. www.metro.rs ;  

METRO Cash & Carry je prisutan u 29 zemalja sa više od 650 distributivnih centara. Sa više od 100. 000 zaposlenih širom sveta, kompanija je u 2008. godini  ostvarila prodaju u iznosu od oko 33,1 milijardi evra. METRO Cash & Carry je prodajna linija METRO Grupe, jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija na svetu. U 2008. godini Grupa je ostvarila prodaju od 68 milijardi evra. Kompanija broji preko 300. 000 zaposlenih, i posluje sa oko 2. 200 centara u 32 zemlje. Snagu METRO Grupe čine prodajne linije koje nezavisno posluju na tržištu: veleprodaje METRO/MAKRO Cash & Carry, Real hipermarketi – maloprodajne trgovine prehrane, Media Markt i Saturn – evropski tržišni lideri specijalizovani za trgovinu na malo medijskim i drugim električnim uređajima i Galeria Kaufhof – moderne robne kuće. Više informacija na: www.metrogroup.de.

Kontakt:

METRO Cash & Carry Srbija
Jelena Popović, Portparol
Auto - put za Novi Sad 120
11080   Zemun, Beograd
Tel:   +381 11 3777 254
Fax:  +381 11 3777 607
Mob: +381 63 22 44 15
E-mail: jelena.popovic@metro.rs   
Web: www.metro.rsPODACI O FIRMI

Naziv: Attache
Adresa: Vase Čarapića 15
Grad: Beograd 11000
Web: www.attache-pr.com
Tel: +381 (0) 11 3036 474
Kontakt osoba:
Ime: Nela Matić
Funkcija: Consultant
Tel:
e-mail: nela.matic@attache-pr.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Cafe Lavash predstavio vina od kuma - Veče posvećeno vinima velikog majstora Frensis Ford Kopole

Restoran "Cafe Lavash" i kompanija Wine Time d.o.o. predstavili su ekskluzivna vina velikog filmskog... Više...

Toskana nadomak Beograda - Otkrijte čari pravih vina

Odlična hrana, vrhunska vina i izuzetan provod obeležili su otvaranje ekskluzivnog kompleksa "Vinarija... Više...

Udruženi nastup srpskih vinara na VINITALY 2016 u Veroni

Na inicijativu redakcija portala vinovnik.rs i TU! magazin, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed