Mirjana Mašić Jovović i Goran Maksimović počasni članovi SK Partizan

Beograd, 30. Novembar 2009. PR Objave: Saopštenje -

Mirjana MaÅ¡iÄ JovoviÄ i Goran MaksimoviÄ poÄasni Älanovi SK Partizan

Povodom 50 godina Streljačkog kluba Partizan, Mirjana Mašić Jovović svetska šampionka i rekorderka i Goran Maksimović olimpijski šampion dobitnici su posebnih priznanja i članskih karata počasnih članova kluba kao najtrofejniji strelci u istoriji. Goran Maksimović je priznanje primio na svečanosti u restoranu na stadionu Patrizana, dok je Mirjana Mašić bila sprečena da prisustvuje zbog jake prehlade.

U prisustvu velikog broja uglednih zvanica iz sportskog, privrednog i političkog života, uručene su i zlatne i srbrne plakete SK Partizan strelcima koji su osvajali svetske, evropske i balkanske medalje ili šampionske titule na prvenstvima države. Najgrađeno je blizu 60 takmičara i takmičarki i trenera. Takođe, uručene su zahvalnice i Ministarstvu omladine i sporta Srbije, Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije, Ministarstvu odbrane Srbije, Streljačkom savezu Srbije, Sportskom savezu Srbije, Sekretarijatu za sport i omladinu Beograda, Streljačkom savezu Beograda, JSD Partizan, OUP Savski venac, medijskim kućama RTS, Tanjug, Radio Beograd i Novinskom centru Odbrana kao i brojnim firmama i organizacijama... Priznanja su uručili predsednik kluba Dražen Požar, član Upravnog odbora legendarni strelac Mališa Martković i generalni sekretar kluba Milovan Kostadinović Dišović.

- Najtrofejniji klub u sportskoj porodici JSD Partizan, streljački klub, može da se ponosi izuzetnim uspesima postignutim u pola veka postojanja – istakao je u pozdravnoj reči predsednik kluba Dražen Požar. – Rad nekoliko generacija strelaca, sportskih radnika i trenera utkan je u rezultate kluba i nadamo se da generacija koja sada osvaja trofeje nastaviti njihovim putem.

Strelci Partizana osvojili su, u pola veka, olimpijsko zlato, tri zlatne, tri srebrne i četiri bronzane medalje sa svetskih šampionata, uz četiri svetska rekorda, 16 zlatnih, 11 srebrnih i osam bronzanih trofeja sa prvenstava Evrope, 52 zlatne, 52 srebrne u 50 bronzanih medalja sa Balkanijada uz 14 balkanskih rekorda, kao i 172 zlatne medalje na državnim šampionatima uz 36 nacionalnih rekorda.PODACI O FIRMI

Naziv: Streljački savez Srbije
Adresa: Službeni Put Zavoda 5
Grad: Beograd 11030
e-mail: office@serbianshooting.rs
Web: www.serbianshooting.rs
Tel: +381 11 3058-571

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

British International School svečano proslavila 25. godišnjicu i maturu

Sa ponosom i velikim zadovoljstvom British International School - BIS je u nedelju 12. juna u Belom... Više...

MEGGLE Srbija deset godina uspešnog poslovanja obeležila novim investicijama

Tokom 10 godina uspešnog poslovanja kompanija MEGGLE Srbija je, kroz uvođenje tehnoloških inovacija... Više...

Britanska internacionalna škola (BIS) u Beogradu slavi 25 godina uspešnog rada i postojanja

BIS je osnovana 1997. godine za potrebe učenika diplomatskog kora i stranog biznisa, kao i za potrebe... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed