Upis na specijalističke strukovne studije iz oblasti Inženjerskog menadžmenta

Novi Sad, 23. Novembar 2009. PR Objave: Obaveštenje -

Upis na specijalistiÄke strukovne studije iz oblasti Inženjerskog menadžmenta

U toku je upis na specijalističke strukovne studije Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu na modulima: Elektronsko poslovanje, Kontroling i operativna revizija, Menadžment ljudskih resursa i odnosi s javnošću, Menadžment u osiguranju, Investicioni menadžment i bankarsko poslovanje, Menadžment medija. Upis traje do 5. decembra 2009. godine, a detaljnije informacije mogu se pronaći na adresi http://www.iimeuro.uns.ac.rs

U sklopu Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment vrši se upis na sledeće module specijalističkih strukovih studija inženjerskog menadžmenta:
- Elektronsko poslovanje
- Kontroling i operativna revizija
- Menadžment ljudskih resursa i odnosi s javnošću
- Menadžment u osiguranju
- Investicioni menadžment i bankarsko poslovanje
- Menadžment medija

Ishod procesa učenja na studijskom programu specijalističkih strukovnih studija iz Inženjerskog menadžmenta jeste kombinacija usvajanja teorijskog znanja i praktičnih veština iz oblasti tehničko-tehnoloških, informaciono-komunikacionih tehnologija i menadžmenta, za područja proizvodnih, uslužnih, javnih i ostalih delatnosti. U zavisnosti od konkretnih interesovanja i opredeljenja studenata, na kraju studija oni se osposobljavaju za primenu stečenih znanja i veština iz oblasti vođenja ljudskih resursa, kontrolinga, interne revizije, e-trgovine, e-bankrastva, internet marketinga, online odnosa s javnošću, tehnologijama elektronskog poslovanja, upravljanja projektima, upravljanje dokumentima u elektronskom obliku, korporativnih finansija, portfolio mendžmenta, novca i bankarstva, procene rizika, poslova osiguranja, aktuarstva, poslovne i finansijske matematike, menadžmenta u medijima, poslovne etike, menadžmenta u obrazovanju itd.

Cilj specijalističkih strukovnih studija iz Inženjerskog menadžmenta jeste da se na adekvatan način predstavi tematika primene savremenih poslovnih rešenja u privredi. Predmeti su osmišljeni na takav način da omoguće unapređenje konkretnih poslovnih procesa u organizacijama. Studenti usvajaju predstavljenu tematiku sa predavanja i vežbi preko praktičnih radova/elaborata koji su osmišljeni za svaki predmet, čiji je cilj da se mogu koristiti kao operativni dokumenti za rešavanje konkretnih problema u aktuelnom poslu studenta.

Svršeni studenti Specijalističkih strukovnih studija Inženjerskog menadžmenta su kompetentni da rešavaju realne probleme iz prakse kao i da nastave školovanje ukoliko se za to opredele. Kompetencije uključuju, pre svega, razvoj sposobnosti kritičkog razmišljanja, sposobnosti analize problema, sinteze rešenja, predviđanje ponašanja odabranog rešenja sa jasnom predstavom šta su dobre a šta loše strane odabranog rešenja.

Detaljnije na http://www.iimeuro.uns.ac.rsPODACI O FIRMI

Naziv: IIM / EURO FTN Novi Sad
Adresa: Trg Dositeja Obradovića 7
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: iimeuro@gmail.com
Web: www.iimeuro.uns.ac.rs
Tel: +381 21 459 740

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Međunarodni letnji akademski kurs

Evropska studentska organizacija BEST sa kancelarijom u Nišu organizuje četrnaesti po redu međunarodni... Više...

Postani deo najveće globalne priče!

Ako želiš da unaprediš svoje studije, stekneš širok spektar znanja i veština, i upoznaš mnoge... Više...

FONIS i ove godine organizuje projekat Kompanije studentima koji će se održati 1. i 2. juna 2024. godine

Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka i ove godine organizuje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed