Značaj edukacije u IT sektoru

Beograd, 11. Novembar 2009. PR Objave: Najava -

ZnaÄaj edukacije u IT sektoru

U okviru Cisco Expo, najznačajnije konferencije informacionih tehnologija u regionu, održaće se PRESS ROUNDTABLE na kome će biti predstavljen ZNAČAJ EDUKACIJE U IT SEKTORU, a koji će se održati u prostoriji Elington’s hotela Hyatt u sredu 11. novembra, sa početkom u 12.00 časova. Govoriće: Bojan Lalić, menadžer programa Cisco Entrepreneur Instituta, Mladen Koprivica, koordinator Cisco Network Academy, Milica Dobić, bivša polaznica F_email-a.

Kroz period od skoro jedne decenije unazad, Cisco Expo konferencija je zaslužila reputaciju najvažnijeg događaja iz oblasti mrežnih tehnologija u Srbiji. I ove godine, 10. i 11. novembra u hotelu Hyatt, Cisco Expo donosi najbolje od svetskog iskustva, a nove ideje, tehnološke inovacije i rešenja predstaviće stručnjaci iz zemlje i inostranstva.

Osim tehničkog dela, namenjenog stručnjacima iz IT sektora, na ovogodišnjoj konferenciji posebna pažnja biće posvećena programima za edukaciju. Kompanija Cisco više od jedne decenije nosilac je globalnog projekta edukacije ljudi - Cisco Networking Akademije, koja ima za cilj da pruži onlajn kurseve i interaktivne alate, i da pomogne ljudima da, uz pomoć informacionih tehnologija, konstantno rade na svom usavršavanju, bez obzira na to u kojoj industriji rade.

Informaciono-komunikacione tehnologije su izvor oko 12 miliona radnih mesta u Evropi i jedini su sektor u kome se efekti recesije i ekonomske krize neće  osećati, prema  prognozama za naredne godine.PODACI O FIRMI

Naziv: Attache
Adresa: Vase Čarapića 15
Grad: Beograd 11000
Web: www.attache-pr.com
Tel: +381 (0) 11 3036 474
Kontakt osoba:
Ime: Vladimir Veličković
Funkcija: Consultant
Tel:
e-mail: vladimir.velickovic@attache-pr.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Udruženje studenata informatike "FONIS" sa Fakulteta organizacionih nauka organizuje projekat "C2S - Kompanije studentima"

Cilj projekta je prenošenje znanja iz oblasti IT-a i povezivanje studenata sa IT kompanijama. Na... Više...

Studenti studentima

Interesuje te svet informacionih tehnologija? Želiš da budeš u toku sa najnovijim trendovima u... Više...

IT kompanija Symphony najavila otvaranje novih razvojnih centara u Srbiji i regionu

Symphony, IT kompanija koja je prošle godine nakon San Franciska i Sarajeva, otvorila svoj razvojni... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed