PR Komunikacije Hill&Knowlton posluje u Srbiji

Beograd, 04. Novembar 2009. PR Objave: Saopštenje -

PR Komunikacije Hill&Knowlton posluje u Srbiji

U Beogradu je otvorena agencija PR Komunikacije Hill&Knowlton kao pridružena članica Hill&Knowlton International, vodeće multinacionalne agencije za integrisane komunikacije.

Prva i najstarija američka PR agencija Hill&Knowlton, sa sedištem u New Yorku, koja ove godine proslavlja osamdesetdve (82) godine postojanja, ulazi i na naše tržište putem PR Komunikacija Hill&Knowlton, pridružene agencije sa sedištem u Ljubljani (Slovenija). Svetski lanac Hill& knowlton je prisutan u 43 države u svetu sa više od 80 pridruženih agencija, koje zajedno zapošljavaju približno 2.500 stručnjaka za komunikacije.

Agencija je deo međunarodne marketinške mreže WPP, jedne od najvećih u svetu, u čijem okviru posluje više od 150 različitih kompanija koje svojim klijentima pružaju usluge iz domena integrisanih marketinških komunikacija. Ukupno, više od 135.000 ljudi, radeći u više od 2.400 agencija okviru mreže WPP u 107 država opslužuje preko 700 klijenata. Godišnji prihod grupacije WPP u prošloj godini je iznosio preko 7,5 milijardi funti (GBP).

Agencije nudi usluge iz domena integrisanih marketinških komunikacija sa jakim vezama ustanovljenim između poslovnih aktivnosti u regionu i ključnih investicionih centara zapadne Evrope, SAD, Bliskog Istoka i Azije.

Direktor i partner agencije, Nina Martinović kaže da će se PR Komunikacije Hill&Knowlton baviti svim vidovima odnosa sa javnošću i pružati usluge svojim klijentima iz domena totalnih komunikacija, u skladu sa potrebama tržišta i uslovima poslovanja. "Hill&Knowlton je u svetu prepoznata kao agencija koja je pravi izbor kada se treba pozabaviti nekom kriznom situacijom iz domena komunikacija ali pored toga ćemo se potruditi da našim klijentima otvorimo sferu ditalne komunikacije i da unapredimo njihove odnose sa potrošačima ili korisnicima usluga."

"Otvaranje beogradske agencije predstavlja sledeću fazu ofanzivnog razvoja PR Komunikacija Hill&Knowlton u regiji jugoistočne Evrope", kaže Žana Korolija, izvršni direktor PR Komunikacija Hill&Knowlton i dodaje da agencija već ima otvorene pridružene agencije u celoj ExJugoslavija regiji. "Ovo je od posebnog značaja za klijente koji takođe imaju rasprostranjene operacije u čitavoj regiji, a takvih je dosta. Angažovanje jedne agencije za komunikacije, koja koordinira posao kroz svoju mrežu, uvek olakšava posao i doprinosi boljem uspehu klijenta u domenu komunikacija. Matrični model naše organizacije nam omogućava da sastavimo timove koji će na najbolji mogući način odgovoriti na potrebe naših klijenata, dok integrišu globalno razmišljanje sa lokalnim znanjem."

Jedan od najbitnijih zadataka kojima će se agencija pozabaviti u narednom periodu je formiranje stručnog tima ljudi koji će uz dodatnu obuku u Hill&Knowlton edukativnim centrima širom Evrope doprineti unapređenju struke odnosa sa javnošću u Srbiji. S tim u skladu je otvoren konkurs za primanje novih zaposlenih.

Konkurs će biti otvoren od 06. novembra do 06. decembra a prijave se mogu slati na e-mail adresu agencije office@prhillandknowlton.com.PODACI O FIRMI

Naziv: PR komunikacije Hill&Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Uključi se u procese donošenja odluka u Srbiji - Produžen je konkurs Trag fondacije za program za mlade istraživače/-ice "Pokret Polet"

Ako želite da budete deo promena i da kreirate okruženje u skladu sa svojim potrebama - prijavite... Više...

Kroz zajedničke inicijative do pozitivnih promena - Produžen je rok za prijavu za program podrške javnom zagovaranju "Pokret Polet"

Trag fondacija, u okviru trogodišnjeg programa „Pokret Polet", produžila je treći konkurs za... Više...

Uključi se u procese donošenja odluka u Srbiji - Trag fondacija objavila treći konkurs za program za mlade istraživače/-ice "Pokret Polet"

Ako želite da budete deo promena i da kreirate okruženje u skladu sa svojim potrebama - prijavite... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed