Srećko Pejović predsednik Stručne komisije Streljačkog saveza Srbije

Beograd, 29. Oktobar 2009. PR Objave: Saopštenje -

SreÄko PejoviÄ predsednik StruÄne komisije StreljaÄkog saveza Srbije

Olimpijac Srećko Pejović, šef struke u Policajcu, izabran je na sednici Upravnog odbora Streljačkog saveza Srbije (predsedavao predsednik Obrad Stevanović) za predsednika Stručne komisije Streljačkog saveza Srbije. Članovi su Zoran Stojiljković (Niš – selektor reprezentacije), Nikola Marić ("Novi Beograd Ušće"), Dragan Donević (Partizan), Nemanja Mirosavljev (Novi Sad) redstavnik Udruženja strelaca Jasna Šekarić (Crvena zvezda).

Jedan najvažnijih od zadataka Stručne komisije SS Srbije biće i usvajanje  Pravilnika o stručnom radu i to u što skorijem roku.

Predsednik Sudijske komisije je Vitomir Homan, članovi su Milisav Pantić, Nebojša Relić, Milan Parezanović i Dragan Radulović.

U komisiji za marketing su Miloš Bugarin (predsednik), Todor Dimitrijević, Dražen Požar, Zvonko Šabanović i Mihajlo Topalović. Komisiju za informisanje vodiće Siniša Veljković, urednik "Streljaštva" glasila SS Srbije, članovi su Slavica Đorđević, Nikola Marić, Dragan Donević i Branimir Vasić. Nekadašnja reprezentivka pištoljem Maja Stepanović je predsednik Disciplinske komisije u kojoj su i Ivana Radu i Tamara Dramićanin, a u Statutarno prvanoj komisiji su Vasilije Belobrković, Dragan Veličković i Slobodan Kuprešanin.

Članovi UO SS Srbije prihvatili su predlog  da se u program zvaničnih takmičenja Streljačkog saveza Srbije za 2010. uvede disciplina MK pištolj 30 plus 30 metaka za juniore, koja  je inače i u programu Prvenstava Evrope i Šampionata sveta.

Do kraja godine, strelci iz Srbije učestvovaće na međunarodnom turniru u Mariboru (6. i 7. novembar),  na "Olimpijskim nadama" u Njitri od 14. do 16. novembra  i na "Trofeju Mladosti" u Zagrebu 5. i 6. decembra.  U Smederevu će se 21. i 22. novembra održati drugi Kup SS Srbije, a najznačajnije takmičenje u prvom delu sezone vazdušnim oružjem, biće 33. Internacionalno prvenstvo Beograda, koje će se računati za "Trofej Beogarad" i "Veliku nagradu Beograda", od 11. do 13.decembra. Ovo takmičenje uživa ogroman ugled u svetu. Francuzi su zainteresovani da dovedu 32 strelca puškom i pištoljem! Održaće se u "Bgd sportskom centru Kovilovo".

Beograd će u 2010. biti domaćin Svetskog kupa od 23. do 30. juna što je veliki izazov i obaveza za celu streljačku organizaciju. Veoma značajna takmičenja za srpske strelce u narednoj godini su i 50. jubilarni Šampionat sveta (oba oružja, sve discipline, juniori i seniori) u Minhenu od 29. jula do 11. avgusta na kome će se vaditi olimpijske vize za OI u Londonu 2012, kao i Prvenstvo Evrope vazdušnim oružjem od 7. do 14. marta u Marakeru u Norveškoj, koje će za najmlađe strelce biti kvalifikaciono za prve "Olimpijske igre mladih" čiji je domaćin Singapur od 14. do 26. avgusta 2010.PODACI O FIRMI

Naziv: Streljački savez Srbije
Adresa: Službeni Put Zavoda 5
Grad: Beograd 11030
e-mail: office@serbianshooting.rs
Web: www.serbianshooting.rs
Tel: +381 11 3058-571

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

ЈKS: Notari na raspolaganju svim kandidatima

Јavnobeležnička komora Srbiјe saopštava da јavni beležnici u punom kapacitetu obavljaјu overu... Više...

Tri pojedinačne titule Pančevcima na Prvenstvu Vojvodine MK oružjem

Od četiri, strelci Pančeva, osvojili su tri pojedinačne titule na Prvenstvu Vojvodine za za kadetski... Više...

Konferencija za medije povodom Šampionata sveta u streljaštvu

Pozivamo vas na konferenciju za medije povodom Šampionata sveta u streljaštvu (gađanje glinenih... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed