Infostud postao većinski vlasnik turističkog portala

Beograd, 29. Oktobar 2009. PR Objave: Objava -

Infostud postao veÄinski vlasnik turistiÄkog portala

Kompanija Infostud preuzela je 60% vlasništva firme Putovanja info, čiji je sajt www.putovanja.info najposećeniji domaći portal specijalizovan za promociju turističkih ponuda i destinacija, a njegov osnivač, Miloš Lalić, ostaje suvlasnik 40% i direktor Putovanja info. Cilj ovog partnerstva je zajedničko ulaganje u dalji razvoj putovanja.info i jačanje uloge Interneta u predstavljanju i izboru adekvatne turističke ponude u Srbiji.

"Infostud je usmeren na vođenje jake grupe visokoposećenih sajtova koji su lideri u svojim oblastima. Samim tim, logično je partnerstvo sa putovanja.info, najboljim sajtom koji predstavlja celokupnu turističku ponudu, a koji ima sličan poslovni model sa našim drugim sajtovima, koji objedinjuju ponudu zapošljavanja, obrazovanja, kao i kupoprodaje polovnih automobila", kaže Branislava Gajić, direktorka Infostuda, i dodaje: "Ne računajući korporativnu prezentaciju Infostuda, sada imamo grupu od šest ozbiljnih sajtova i radujemo se pojačanju u vidu putovanja.info, kao i svežim idejama i zajedničkom doprinosu razvoju ovog sajta".

Sa više od 300.000 mesečnih poseta u sezoni, putovanja.info je najposećeniji sajt u svojoj oblasti u Srbiji i vodeći po broju klijenata i kvalitetu sadržaja. Sadrži preko 12.000 opisa turističkih lokacija iz preko stotinu različitih država sveta, a na njemu je do sada predstavljeno skoro dve hiljade turističkih aranžmana. Kao takav, sajt putovanja.info će nastaviti da se razvija pod svojim imenom i Internet domenom, ali u okviru Infostudove grupe sajtova.

Tim povodom, Miloš Lalić, direktor i osnivač Putovanja info navodi: "Ponosni smo što smo postali deo Infostud porodice sajtova, vodeće grupacije na domaćem Internetu. Ovo je za nas bio logičan korak proširenja poslovanja, a novo partnerstvo nam donosi zajedničku organizaciju rada, saradnju na postojećim i novim projektima i veće mogućnosti unakrsne promocije. Želimo da nastavimo sa jačanjem brenda, popularizujemo rezervacije sa bezgotovinskim plaćanjem turističkih usluga, proširimo poslovanje na korporativni i receptivni turizam. Uz podršku Infostuda, koji je dosadašnjim radom dokazao svoju lidersku poziciju u elektronskom poslovanju u Srbiji, ostvarenje ovih ciljeva nam je mnogo bliže nego ranije".

Infostud je domaća Internet kompanija koja razvija i vodi svoje sajtove, dobitnik više nagrada za unapređenje elektronskog poslovanja i kvalitet svojih sajtova, kao i priznanja za najbolje malo preduzeće u Srbiji. Sajt www.infostud.com je četvrti najposećeniji domaći sajt u Srbiji.PODACI O FIRMI

Naziv: Infostud 3 d.o.o.
Adresa: Dimitrija Tucovica 2/1
Grad: Subotica 24 000
e-mail: info
Web: www.infostud.com
Tel: 024/670-069
Kontakt osoba:
Ime: Branislav Jovanovic
Funkcija: PR
Tel: 011/2123361
e-mail: pr@infostud.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Cafe Lavash predstavio vina od kuma - Veče posvećeno vinima velikog majstora Frensis Ford Kopole

Restoran "Cafe Lavash" i kompanija Wine Time d.o.o. predstavili su ekskluzivna vina velikog filmskog... Više...

Česi i Slovaci preuzeli kruševački "14. oktobar"

Novi vlasnik kruševačkog "14. oktobra", slovačka kompanija "MSM grup", članica "Čehoslovak grup"... Više...

Prefinjenost ukusa koja se uči - Razotkrivena misterija zavodljivosti koktela u restoranu Sakura

Kompanija Pernod Ricard i jedna od najlepših beogradskih oaza dobrog ukusa - restoran azijske kuhinje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed