U susret Marketinškom događaju godine

Beograd, 23. Oktobar 2009. PR Objave: Saopštenje -

U susret MarketinÅ¡kom dogaÄaju godine

Pod sloganom "Marketinške misli – kreativna sloboda!" u Beogradu će se, od 27. do 30. oktobra, u organizaciji Mark-Planetka, izdavača Taboo izdanja, i Privredne komore Srbije, održati marketinški događaj 2009. godine. Slogan je izabran kako bi se istaklo da projektovanje, programiranje i realizacija tržišnih aktivnosti moraju biti zasnovani na određenim tržišnim zakonitostima koje je iznedrila marketing praksa, ali i da kreativna sloboda može biti značajan činilac tržišnog uspeha.

U okviru pomenute marketinške manifestacija, koja se održava u prostorijama Privredne komore Srbije, biće proglašene najuspešnije agencije i specijalizovana preduzeća koja posluju na tržištu marketinških usluga u Srbiji, a na osnovu rezultata poslovanja po završnim računima za 2008. godinu. Pobednicima, koji će biti čuvani u tajnosti do same manifestacije, pripašće statua "Punom parom napred", rad akademskog slikara Đorđo Ivaniševića. Ovom prilikom biće proglašena i marketinška ličnost 2009. godine.

Domaća stručna i poslovna javnost sa nestrpljenjem očekuje i najavljeni dolazak marketinškog autoriteta iz Tel Aviva, dr Dana Hermana, osnivača i predsednika konsultantske mreže Think-Short i direktora Davos Koledža. Dr Dan Herman će održati jednočasovno predavanje oThink-Short metodologiji, novom metodu za stvaranje, komuniciranje i inovativno brendiranje proizvoda koje treba da omogući brz i uspešan proboj na tržište. Nakon predavanja, dr Herman će održati i tročasovnu kreativnu radionicu osmišljenu da učesnicima omogući bolje razumevanja mogućnosti osvajanja tržišta.

U okviru Marketinškog događaja 2009. godine održaće se i Treća redovna izborna skupština Grupacije marketinških agencija (PKS-GMA). Među najavljenim predavačima je i Monika Korkošova, predsednica Radne grupe Evropske alianse za standardizaciju oglašavanja za Centralno-istočnu Evropu, koja će ovom prilikom predstaviti evropska dostignuća kada je standardizacija oglašavanja u pitanju, ali i dati određene preporuke kako bi se standardi na domaćem tržištu usaglasili sa evropskim.

Sve informacije u vezi marketinškog događaja godine možete pronaći na internet prezentaciji časopisa Taboo: www.taboomagazine.org .

Za dodatne informacije možete se obratiti Tamari Stojanović, asistentu Žozefa-Ivana Lončara za odnose sa javnošću na e-mail: tabooredakcija@nadlanu.com ili telefone: 00381  13 30 00 93 i +381 64 50 25 081.PODACI O FIRMI

Naziv: TABOO
Adresa: Ulica Stevana Šupljikca broj 71
Grad: Pančevo
Web: www.taboomagazine.org
Tel: 00381 13 30 00 93
Kontakt osoba:
Ime: Tamara Stojanović
Funkcija:
Tel:
e-mail: tabooredakcija@nadlanu.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Održana treća "ProAkcija" na Adi Ciganliji - Odlična zabava i nezaboravni vatromet

Treću po redu manifestaciju „ProAkcija", koja je održana na beogradskoj Adi Ciganliji, posetilo... Više...

ProCredit banka obeležava još jednu godišnjicu poslovanja sa Beograđanima na Adi Ciganliji - Besplatan koncert i muzički vatromet za sve

Veliki besplatan koncert i spektarularan muzički vatromet obeležiće i ovogodišnju manifestaciju... Više...

GOLIN istraživanje otkriva: u bitki za relevantnost, priča o brendu nadmašuje istinu

Agencija Golin (deo IPG) objavila je svoj prvi Izveštaj o globalnoj relevantnosti, koji otkriva... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed