CISCO EXPO predstavlja najnovije trendove u mrežnim komunikacijama i informacionim tehnologijama - deveti put

Beograd, 07. Oktobar 2009. PR Objave: Obaveštenje -

CISCO EXPO predstavlja najnovije trendove u mrežnim komunikacijama i informacionim tehnologijama - deveti put

Cisco Systems, kompanija koja već 25 godina oblikuje budućnost mrežnih komunikacija, održaće godišnju konferenciju Cisco Expo u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, 10. i 11. novembra.

CISCO EXPO, jedna od najznačajnijih godišnjih konferencija u Srbiji iz oblasti informaciono-komunikacionih  tehnologija, biće održana deveti put u hotelu Hyatt u Beogradu, 10. i 11. novembra. I ove godine konferencija će biti unapređena Cisco(r) tehničkim i poslovnim rešenjima za različite sektore privrede, dostignućima i trendovima u mrežnim komunikacijama i informacionim tehnologijama, uz očekivanih šest stotina učesnika.

Fokus ovogodišnjeg CISCO EXPO je na:
•    Budućnosti i razvoju data centara kroz virtuelizaciju i cloud computing, kao deo najveće revolucije u IT industriji u poslednjih 30 godina;
•    Naprednoj bezbednosnoj infrastrukturi koja pruža najviši mogući nivo bezbednosti u poslovanju putem Interneta, i napredno otkrivanje pretnji;
•    Objedinjenom sistemu komunikacije (prisutnost, razmena trenutnih podataka i bogate medijske usluge) koji obezbeđuje moćne nove načine za saradnju, kao i
•    Rešenjima za servis provajdere baziranim na prelasku na IP mreže sledeće generacije za postizanje dugoročnog uspeha.

Osim sadržaja, demonstracija proizvoda i rešenja uživo, biće predstavljena rešenja trećih kompanija čije su tehnologija i usluge u interakciji sa Cisco(r) mrežnim rešenjima. Tokom dvodnevne konferencije učesnici će dobiti stručnu podršku Cisco eksperata, kompanije koja već 25 godina oblikuje budućnost mrežnih komunikacija.

Dvodnevna konferencija CISCO EXPO, tradicionalno, osnažuje postojeće i razvija nove oblike saradnje između donosioca odluka iz domaćih i stranih kompanija, javnog sektora, inženjera i medija, i služi kao povod za stvaranje atmosfere u kojoj će učesnici naći nova rešenja za brojne poslovne zamisli koristeći najnoviju Cisco(r) tehnologiju.

Ideja CISCO EXPO je da podstakne, doprinese ubrzanijem razvoju ovog značajnog segmenta koji će građanima Srbije doneti dobrobit, efikasnost uprave kao i brže i lakše poslovanje.PODACI O FIRMI

Naziv: Attache
Adresa: Vase Čarapića 15
Grad: Beograd 11000
Web: www.attache-pr.com
Tel: +381 (0) 11 3036 474
Kontakt osoba:
Ime: Vladimir Veličković
Funkcija: Consultant
Tel:
e-mail: vladimir.velickovic@attache-pr.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Udruženje studenata informatike "FONIS" sa Fakulteta organizacionih nauka organizuje projekat "C2S - Kompanije studentima"

Cilj projekta je prenošenje znanja iz oblasti IT-a i povezivanje studenata sa IT kompanijama. Na... Više...

Znaci promene koje SIGN mreža donosi 10 godina na zapadnom Balkanu

Mreža nezavisnih fondacija u jugoistočnoj Evropi (SIGN) proslavila je desetogodišnjicu svog rada... Više...

Studenti studentima

Interesuje te svet informacionih tehnologija? Želiš da budeš u toku sa najnovijim trendovima u... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed