Otvorena pivnica Banjalučke pivare Zlatna krigla

Srbija, 24. Septembar 2009. PR Objave: Saopštenje -

Otvorena pivnica BanjaluÄke pivare Zlatna krigla

Banjalučka pivara, nakon nekoliko godina pauze, juče je zvanično otvarila svoju pivnicu "Zlatna krigla". Početak rada pivnice simbolično je označen točenjem prve krigle Nektar piva, koju su natočili gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović i Nicholas Penny, direktor "Banjalučke pivare".

Pivnica Banjalučke pivare je sada osveženog izgleda, ali starog i dobro prepoznatljivog duha! Poznato je da je pivnica srce svake pivare i mesto za uživanje u tradicionalnim jelima uz najbolje pivo točeno sa izvora. Srce Banjalučke pivare ponovo počinje da kuca puna snagom!Gradonačelnik Banjaluke, Dragoljub Davidović, čestitao je Banjalučkoj pivari i ovom prilikom podsetio da Pivara, osim duge tradicije, ima i prepoznatljiv kvalitet, koji zaslužuje veliku pažnju, a dobro je poznat i veliki doprinos Banjalučke pivare u razvoju sporta i turizma.

Prostor pivnice sada izgleda kao jedan mali muzej. Imao sam priliku videti fotografije iz tih davnih vremena. Ambijent je vrlo ugodan i siguran sam da će privući mnoge ljude koji će doći ovde, i to ne samo banjalučane već i mnoge druge, rekao je gradonačelnik Dragoljub Davidović.

"Zlatna krigla" je mesto gde se vidi nasleđe Banje Luke i trapista. Želja nam je da "Zlatna krigla" bude jedan autentičan simbol ovog grada, koji će svojom toplom atmosferom ugostiti sve koji žive u ovom gradu kao i mnoge koji ga posete", istakao je Nicholas Penny, generalni direktor Banjalučke pivare.

Pivnica, autentičan banjalučki kutak za sve goste, ne pripada samo Banjalučkoj pivari – Pivnica je oduvek pripadala celom našem gradu. Posetioci Banje Luke će moći uživati prilikom posete Pivnici, gde će biti ugošćeni tradicionalnim jelima i Nektar-om točenim sa samog izvora.

"Zlatna krigla" nastavlja tradiciju služenja domaćih proizvoda, uz Nektar ćete moći uživati u jelima i pićima vrhunskih domaćih proizvođača.PODACI O FIRMI

Naziv: KULporter
Grad: Banja Luka
Web: www.kulporter.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kako su gusle pomogle Paji Jovanoviću da postane slikar?

Osim što njegova dela dostižu rekordne cene na aukcijama u svetu, Paja Jovanović je slikar koji... Više...

Da li znate ko je čuveni slikar kog je Šid inspirisao više od Pariza?

Kao što je slavni Van Gog slikao predele francuskih provincija, Sava Šumanović bio je jedan od... Više...

Žena koja je odabrala slikarstvo umesto udaje

„Ako mi zaista želiš sreću onda ćeš i ti od mene očekivati samo da budem slikar a ne udavača... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed