BiZbuZZ - četvrta konferencija o Internet poslovanju

Niš, 24. Septembar 2009. PR Objave: Najava -

BiZbuZZ - Äetvrta konferencija o Internet poslovanju

BiZbuZZ je konferencija o elektronskom poslovanju, korporativnom prisustvu na Internetu, Internet marketingu – svim prednostima koje korišćenje Interneta donosi poslovnoj praksi. BiZbuZZ konferencija se od samog nastanka ustanovila kao jedan od najznačajnijih događaja vezanih za poslovanje i informacione tehnologije. Ove godine biZbuZZ će se održati u Nišu u periodu 28 - 30. oktobra u hotelu "Vidikovac".

Projekat je zamišljen i već tri puta do sada realizovan kao događaj koji okuplja afirmisane i Internet zajednici više nego poznate stručnjake iz oblasti vezanih za razvoj Internet poslovanja.

BiZbuZZ konferencija se od samog nastanka ustanovila kao jedan od najznačajnijih događaja vezanih za poslovanje i informacione tehnologije. Ove godine biZbuZZ će se održati u Nišu u periodu 28 - 30. oktobra u hotelu "Vidikovac".

Za poslednje četiri godine prerastao je okvire Internet zajednice i privukao je pažnju medija, profesionalnih marketinških i PR krugova i šire populacije.

Na ovaj način nastojimo da kreiramo preko potrebnu vezu između privrede, malih i srednjih preduzeća i "brzog voza" kojim se savremeno poslovanje kreće. Nužnost valjanog predstavljanja i osvajanja novih tržišta je neizbežnost sa kojom moramo razmišljati.

Hiperkonkurencija i preopterećenost tržišta su već postali svakodnevica svakog privrednika, te stoga moramo proširiti vidike i nastojati da tržišta i medije koji nam se otvaraju iskoristimo na najbolji mogući način.

biZbuZZ je konferencija koja će Vam približiti servise, alate i poslovnu filozofiju koju morate pratiti i koristiti za najadekvatnije predstavljanje na Internetu.PODACI O FIRMI

Naziv: biZbuZZ
Grad: Niš
e-mail: aleksandar.ilic@itseminar.org
Web: www.bizbuzz.rs
Tel: +381 63 691 803

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Za hrabri iskorak - Žene koje pomeraju granice

Ženski aktivizam ima značajnu ulogu u procesu normalizacije odnosa na Zapadnom Balkanu Žene svojim... Više...

Nove mogućnosti za razvoj filantropije

Globalna pandemija donela je novu realnost i brojne izazove za sve segmente društva. U takvim okolnostima... Više...

Teme predavanja na onlajn konferenciji E-trgovina 2021

Ove godine 21. po redu Konferencija E-trgovina održava se onlajn od 17.06.2021. godine. Konferencija... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed