Dan otvorenih vrata u Institutu Servantes

Beograd, 18. Septembar 2009. PR Objave: Najava -

Dan otvorenih vrata u Institutu Servantes

Institut Servantes, španski kulturni centar, organizuje u petak, 18.09, i u subotu, 26.09, "Dan otvorenih vrata" za sve ljubitelje španskog jezika i hispanske kulture. Posetioci će moći besplatno da testiraju svoje znanje španskog jezika, prisustvuju časovima španskog, dobiju informacije o međunarodno priznatim diplomama DELE, da prisustvuju časovima španskog u multimedijalnoj učionici i prezentaciji plesa (salse, tanga i flamenka).

Prezentacije časova će se održati u Institutu Servantes od 12 do 13 časova i od 18 do 19 časova, a časovi plesa od 12 do 14 časova, i od 17 do 20 časova. Ulaz je besplatan.

Institut Servantes već tradicionalno organizuje "Dan otvorenih vrata" sa ciljem da se svi ljubitelji španskog jezika i hispanske kulture informišu o radu centra i svim aktivnostima. Posetioci će tog dana moći da testiraju svoje znanje i prisustvuju časovima španskog jezika od 12 do 13 časova i od 18 do 19 časova prema programu Zajedničkog evropskog okvira. Naime, u Evropskoj uniji je prihvaćena zajednička nivelizacija kurseva koja omogućava učenicima lakše priznavanje diploma i prelazak iz jedne u drugu školu u celoj Evropi. Institut Servantes od oktobra 2008. primenjuje novu nivelizaciju i svi koji žele mogu besplatno da utvrde na kom su nivou prema novom programu.

Institut Servantes organizuje i ispite DELE, međunarodno priznate diplome o poznavanju španskog jezika. DELE diplome su priznate od strane škola, univerziteta i firmi u svim zemljama gde je španski zvaničan jezik. Za mlade i za sve koji su zainteresovani za primenu najnovijih tehnologija u učenju, organizuje se čas španskog uz primenu multimedija i Interneta.

S obzirom da je ples neodvojivi deo hispanske kulture, Institut Servantes organizuje u petak i subotu radionice plesa, na kojima će profesionalni koreografi salse, flamenka i tanga u Galeriji Instituta Servantes pokazati zainteresovanim posetiocima prve plesne korake. Radionice plesa će se odvijati od 12 do 14 i od 17 do 20 časova. Ulaz je besplatan.PODACI O FIRMI

Naziv: Institut Servantes
Adresa: Čika Ljubina 19
Grad: Beograd 11000
e-mail: cenbel@cervantes.es
Web: belgrado.cervantes.es
Tel: 381 11 30 34 182

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Deseti rođendan plesnog kluba Casa De Baile

31.03.2012. godine u 21h, održaće se deseti rođendan plesnog kluba Casa De Baile. U velikoj sali... Više...

Književni recital: Pesničko veče Huana Karlosa Mestrea

Huan Karlos Mestre je španski pesnik, grafičar i esejista koji će književnoj večeri u Institutu... Više...

Izložba Putevi odlaska i dolaska

Ambasada Španije i Institut Servantes priređuju izložbu Lole del Kastiljo, slikarke i profesorke... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed