Najnovija Cisco rešenja za mala preduzeća

Beograd, 17. Septembar 2009. PR Objave: Obaveštenje -

Najnovija Cisco reÅ¡enja za mala preduzeÄa

Kompanija Cisco danas je pokrenula novu inicijativu za povećanje profitabilnosti svojih partnera u sektoru malih preduzeća i najavila da širi svoj portfolio proizvoda za mala preduzeća pomoću novih tehnologija za mrežnu bezbednost (network security) i saradnju (collaboration).

Kompanija Cisco ulaže u vodeće kapacitete partnera, tehnologije i podrške kako bi stvorila prednosti za mala preduzeća. Ova tri stuba Cisco strategije za mala preduzeća će pomoći kompanijama sa manje od 100 zaposlenih da steknu prednost u odnosu na konkurenciju i omoguće partnerima da im pomognu u izgradnji profitabilnog i održivog rada malih preduzeća.

U okviru portfolija Cisco Profesionalne serije za mala preduzeća i unapređenja za Cisco sistem pametne poslovne komunikacije predstavljeno je bezbednosno rešenje koje se jednostavno koristi, a staje u jedan proizvod, osmišljeno tako da štiti mrežu i važne podatke malog preduzeća, omogućavajući zaposlenima da se bezbedno povežu na poslovnu mrežu sa svakog mesta i u svako vreme.

Osim toga, Cisco Profesionalna serija za mala preduzeća predstavlja isplativu porodicu telefona koji podržavaju bogate sadržaje, imaju SIP i HD kvalitet zvuka – duplo bolji kvalitet zvuka nego obični telefoni, i rade pomoću Cisco Small Business kontrole poziva koja se nalazi u prostorijama kao UC500 ili pomoću rešenja za IP telefoniju preko servis provajdera.

Ian Penel, viši potpredsednik tehnološke grupe za mala preduzeća u kompaniji Cisco, rekao je povodom nove inicijative da je kompanija Cisco posvećena pružanju pouzdane tehnologije koja se lako koristi u malim preduzećima kako bi im pomogla da reše prave poslovne probleme, rade pametnije i brže, i na kraju, da im pomogne da steknu prednost u odnosu na konkurenciju.PODACI O FIRMI

Naziv: Attache
Adresa: Vase Čarapića 15
Grad: Beograd 11000
Web: www.attache-pr.com
Tel: +381 (0) 11 3036 474
Kontakt osoba:
Ime: Vladimir Veličković
Funkcija: Consultant
Tel:
e-mail: vladimir.velickovic@attache-pr.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

"Društvo, ko vozi kući?" - besplatan taksi prevoz i ove godine na Exit-u

Kompanija HEINEKEN Srbija će i ove godine, u partnerstvu sa Agencijom za bezbednost saobraćaja... Više...

Održana druga konferencija Udruženja SAP korisnika u Srbiji (USKUS)

Druga godišnja skupština Udruženja SAP korisnika u Srbiji, održana je 29.11.2016. u hotelu Tulip... Više...

Job Fair 2016 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair tradicionalno organizuje lokalna BEST grupa Niš, sada... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed