Trka za seniore i juniore Biciklističke lige Srbije

Subotica, 07. Septembar 2009. PR Objave: Obaveštenje -

Trka za seniore i juniore BiciklistiÄke lige Srbije

Juniorski reprezentativac beogradskog Partizana Nikola Stefanović, bronzani u vožnji na hronometar za omladince na nedavnoj Balkanijadi u Turskoj, pobedio je u trci za seniore i juniore "Biciklističke lige Srbije" koju je u Subotici organizovao klub Spartak, a učestvali su i gosti iz Mađarske i Hrvatske.

Stefanović je stazu od 96 kilometra prešao za 2:18,06 časova pretekao druga iz kluba, takođe juniorskog reprezentativca Srbije i vicešampiona Balkana u drumskoj trci, Nikolu Kozomaru koji je zabeležio vreme 2:18,36 časova. Treće mesto u apsolutnoj konkurenciji osvojio je senior Dejan Vidaković iz apatinskog Asa u vremenu Kozomare.

U bodovanju seniora, Vidaković je prvi, Marko Vuleta Đukanov (As, Apatin) je drugi u vremenu 2:18,58, a treći je Srđan Omaković (Partizan) 2:19,08. Prva tri juniora su Stefanović, Kozomara i bronzani sa Balkanijade u Turskoj u drumskoj trci Jovan Zekavica (Borac, Čačak) koji je zabeližio vreme 2:21,34.

Najsupešnija dama na stazi od  69 km bila je Jovana Krtinić iz apatinskog Asa u vrmenu 1:40,02 časova, odsprintavši Ivani Mijučić (Spartak, Subotica) i Draganu Kovačević (Avala). Kadeti su vozili istu stazu i redosled je bio Uroš Jovanović (Šumadija, Aranđelovac) 1:33,53, Balint Katona (Mađarska, Tamaši) – isto vreme, Đorđe Stevanović (Železničar MBN) 1:37,17 časova. Treći za Ligu Srbije bio je četvrtoplasirani Aleksa Veličković (Šumadija).

Na stazi od 28 kilometra kadet Filip Čengić iz Vinkovca zabeležio je vreme od 45,44 minuta i osvojio prvo mesto. Darko Devardžić iz Metalca bio je drugi u vremenu 47,38, a Valentino Huljak (Vinkovci) treći u istom vremenu.PODACI O FIRMI

Naziv: BK Partizan
Adresa: Humska 1
Grad: Beograd 11000
e-mail: partizanbic@yahoo.com
Web: www.bkpartizan.rs
Tel: 011/ 36 93 411

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Spa-Francorchamps domaćin odlučujuće, pretposlednje trke evropske serije Le Mans

Pretposlednja trka ovogodišnje sezone, 4 sata Spa-Francorchamps, ima nekoliko jedinstvenih karakteristika... Više...

Kamion sa Goodyearovim pneumaticima najbrži na eko-trci po Africi

Holanđanin Gerard de Rooy doživeo je trenutak nostalgije na trci Africa Eco Race u klasi kamiona... Više...

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana rekordna za Dunlop

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana bila je za Dunlop trka veka. Trkači sa Dunlopovim pneumaticima... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed