Foto konkurs Zaljubi se u život

Beograd, 26. Avgust 2009. PR Objave: Najava -

Foto konkurs Zaljubi se u život

Konkurs za umetničku digitalnu fotografiju na temu vizuelnog zagađenja javnih prostora i prirodne sredine, prekomernog advertajzinga, kiča, negativnog delovanja mas medija, i svih onih negativnih vizuelnih pojava i prizora sa kojima se susrećemo u svom okruženju.

Za temu "Zaljubi se u život" prizori i ambijenti iz života grada koji bude optimizam, vedar duh, asociraju na život, ljubav, lepotu, oplemenjuju naš vizuelni prostor.

Fotografije moraju biti u elektronskoj formi, minimalne rezolucije 1024 x 768, maksimalne rezolucije 3456 x 2304, 8 megapixels, bilo u koloru ili crno bele, dozvoljene su intervencije u programima za obradu fotografija i kolažiranja. Dozvoljeno je aplicirati sa maksimalno do 10 radova po autoru. Rok za predaju radova je 20. septembar 2009. godine.

Odabrani radovi biće prikazani na samom festivalu u prostoru "bele sobe" koju će činiti bela platna na kojima će se istovremeno projektovati digitalne fotografije, a virtuelna izložba će biti postavljena na Internetu na sajtu festivala i portalu www.ugradu.info. Autor najbolje ocenjenog rada će biti nagrađen vikendom za dve osobe u hotelu "Maljen" na Divčibarama.PODACI O FIRMI

Naziv: FENIKS
Grad: Beograd
e-mail: feniks@reaktor.rs
Web: feniks-art.com
Tel: 063 205 729

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Uključi se u procese donošenja odluka u Srbiji - Produžen je konkurs Trag fondacije za program za mlade istraživače/-ice "Pokret Polet"

Ako želite da budete deo promena i da kreirate okruženje u skladu sa svojim potrebama - prijavite... Više...

Kroz zajedničke inicijative do pozitivnih promena - Produžen je rok za prijavu za program podrške javnom zagovaranju "Pokret Polet"

Trag fondacija, u okviru trogodišnjeg programa „Pokret Polet", produžila je treći konkurs za... Više...

Uključi se u procese donošenja odluka u Srbiji - Trag fondacija objavila treći konkurs za program za mlade istraživače/-ice "Pokret Polet"

Ako želite da budete deo promena i da kreirate okruženje u skladu sa svojim potrebama - prijavite... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed