Work and Travel Portal

Beograd, 20. Avgust 2009. PR Objave: Obaveštenje -

Work and Travel Portal

Veliki broj akademaca koji odlazi na Work and Travel program o istom programu sazna sve, tek kada stigne u SAD što predstavlja problem jer mnogi učesnici ne stignu da se pripreme. Obzirom da u Srbiji mladi u proseku žive kod roditelja do 29 godine ovo ujedno predstavlja korak ka osamostaljivanju i životu odvojeno od roditelja. Iskustva onih koji su vec učestvovali i prave informacije

Pre nekoliko dana počeo je sa radom Work and Travel Portal pokrenut od strane grupe studenata, bivših učesnika ovog programa. Work and Travel Portal je nezavisan studentski portal osnovan sa ciljem da se studentima iz Srbije pruže kvalitetne informacije vezane za ovaj program ali i saveti koji bi budućim učesnicima trebalo da olakšaju boravak u SAD.

U posebnim rubrikama detaljno su opisani uslovi programa, radne pozicije, visina i način obračunavanja zarade, smeštaj, viza i druga važna dokumenta, šta raditi i kako se ponašati u pojedinim situacijama, poreski sistem SAD kao i putovanje po isteku radnog aranžmana i mnoge druge stvari.

Posebna pažnja posvećena je rubrici saveti čiji je cilj da budućim učesnicima olakša snalaženje na programu, osigura dobar provod i jedno vredno životno iskustvo. Na stranicama rubrike saveti može se naći puno toga, od saveta za nalaženje smestaja, posla i dodatnog posla pa sve do saveta za jeftino telefoniranje, kupovinu avio, voznih i autobuskih karata i odsedanja u hostelima za vreme putovanja.

Pored ovih rubrika u skorije vreme naći će se i adresar agencija koje promovišu ovaj program kao i ponuda avio karata.

Autori Work and Travel portala su studenti, bivši učesnici Work & Travel programa koji su vođeni željom da pomognu budućim učesnicima programa, napravili ovaj sajt i postarali se da se na njemu nađu prave i proverene informacije iz njihovih ličnih iskustava.
Cilj je da preko portala studente inforimisemo o programu ali i da im prenesemo savete i informacije koje će im izbor programa i boravak u USA učiniti lepšim i prijatnijim.
Učesnici (Work and Travel programa) kojih je Srbije ove godine na program otišlo oko 800 obavljaju sezonske poslove u ugostiteljstvu i turizmu, delatnosti koju je ove godine svetska ekonomska kriza najviše pogodila. Očekuje se da naredna Work and Travel (2010) sezona bude povoljnija za studente pa se samim time očekuje i veći broj prijava. Naš prevashodni cilj jeste da buduće učesnike informišemo o programu i pomognemo im da odaberu lokaciju i vrstu posla koja će im najviše odgovarati (Milica Antonijević, koordinator portala WAT.RS).PODACI O FIRMI

Naziv: Work and Travel Portal
Adresa: Zmaj Jovina 20
Grad: Beograd 11080
e-mail: info@wat.rs
Web: www.wat.rs
Tel: 064 1771 856

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Posle deset godina, Beograd - studentska prestonica Evrope

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade, pri Fakultetu organizacionih nauka, biće domaćin projekta... Više...

Dizajn je svuda, dvanaesti put u Beogradu

Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd, dvanaesti put zaredom organizuje seminar dizajna i... Više...

Job Fair 2022 - Tvoja karijera počinje ovde!

Organizacija BEST po četrnaesti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed