Čačani čekaju mlade bicikliste u Ligi Srbije

Čačak, 16. Avgust 2009. PR Objave: Najava -

ÄaÄani Äekaju mlade bicikliste u Ligi Srbije

Čačanski klub Borac i Biciklistčki savez Srbije organizovaće u nedelju 16. avgusta 11. trku "Biciklističke lige Srbije" za juniore, kadete, mlađe kadete i masterse (u ovoj kategoriji računaće se za "Dunavski kup").

Start prve trke je u 11 časova i mastersi će voziti 48 kilometra na kružnoj stazi od osam kilometara Trbušani – Prijevor, a start i cilj je kod kafane "Kod Vlada". Od 11:05 startovaće kadeti na stazi od 60 kilometra, u 12:20 je start juniorske trke na stazi od 108 km, dok će u 12:25 krenuti u borbu za bodove kadeti na stazi od 40 km.

Čačni će imati priliku i da pozdrave kadetske reprezentativce Srbije koji će na trku doći iz Austrije sa jake "Asko jugentur" trke. Aleksa Veličković iz aranđelovačke Šumadije zauzeo je na ovoj prestižnoj manifestaciji visoko 13. mesto u konkurenciji preko 130 vozača, sa 39 sekundi zaostatka u odnosu na pobednika Belgijanca Martina Degreva. Drugo mesto pripalo je Rubenu Cepunkteu (Nemačka)  sa četiri sekunde zaostatka, treće Robinu van Gotenu (Belgija) sa 15 sekundi slabijim vremenom. Srpski kadet Miloš Angelski reprezentativac Partizana zauzeo je 52. mesto sa 12,42 minuta zaostaka dok je Uroš Jovanović bio 104. sa 49,40 minuta slabijim vremenom.  Đorđe Stevanović, koji je u prologu bio najbolje plasirani naš kadet na 35. mestu, pao je u drugoj etapi i nije završio trku. Najbolji plasman u etapi imao je Aleksa Veličković, koji je bio 18. u drugoj etapi. Trka je imala prolog i četiri etape. Najbolja ekipa je Danska, Srbija je 16. u konkurenciji 20 nacija.

U juniorskoj trci biće interesantan okršaj dva reprezentativna druga Jovana Zekavice (Borac) i Nikole Kozomare (Partizan) koji su prošlog vikenda vozili na omladinskom SP u Moskvi.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički klub Borac
Adresa: Kneza Miloša 31
Grad: Čačak 32000
Web: www.bkborac.org.rs
Tel: 032 341666

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sportski Garmin satovi koje koristi vojska SAD na MilitaryShop.rs

Pregledajte u e-trgovini MilitaryShop.rs izbor Garmin sportskih satova, čiji je prvi kupac bila... Više...

Sve spremno za Planet Bike MTB prvenstvo Srbije u Košutnjaku 21. jula

Dokazivali su se na domaćim i međunarodnim megdanima tokom sezone, ali potvrda forme i dominacija... Više...

Tri prva mesta Zorana Živkovića

Zoran Živković, biciklista kragujevačke Ciklomanije, osvojio je čak tri prva mesta na trkama... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed