Segedinski omladinski dani

Segedin, 14. Avgust 2009. PR Objave: Najava -

Segedinski omladinski dani

Segedinski omladinski dani i ove godine, od 26. do 29. avgusta zatvaraju mađarsku festivalsku sezonu koncertima više svetski poznatih bendova i solo izvođača. U okviru ovogodišnjeg SZIN festivala koji će biti održan na Novosegedinskom kupalištu, na prirodnoj rečnoj obali reke Tise, nastupiće na 8 bina preko 200 izvođača, između ostalih i Gabriella Cilmi, Macy Gray, Guano Apes, Russkaja, !Deladap...

Macy Gray, jedna od najpoznatijih r&b i soul diva nastupiće 28. avgusta u 22:45h na Szin Szinpad bini. Kao izvođač, producent i tekstopisac, dobitnica je Grammy nagrade za koju je nominovana čak pet puta. Od svog legendarnog debija On How Life Is iz 1999. godine, izdala je 4 studijska albuma. Sarađivala je sa Fatboy Slimom, The Black Eyed Peas, Santanom i Zuccherom. Segedinska publika će imati prilike da čuje i pesme sa Macynog najnovijeg albuma The Gray Life, koji je u pripremi.

Gabriella Cilmi, 18-ogodišnja australijska zvezda izuzetno je talentovana muzičarka čija se numera Sweet About Me našla u vrhovima top-lista u svetu. Nastupiće 27. avgusta u 22:45h na Szin Szinpad bini.

Guano Apes, nemački nu-metal kvartet, nakon nedavnog ponovnog okupljanja, po pvi put će se naći u Segedinu, u okviru svoje međunarodne koncertne turneje. Nastupiće 29. avgusta u 22:45h na Szin Szinpad bini.

!Deladap, predvodnici nu-roma pokreta koji spaja tradicionalnu cigansku muziku i elektroniku nastupiće 28. avgusta u u 22:30 na Pepsi Szinpad bini.

Russkaja, alternativni ska bend iz Beča nastupiće 27. avgusta u 22:30 Pepsi Szinpad bini.

SZIN je najveći tradicionalni mađarski festival koji postoji više od 40 godina, a sa obzirom da se odvija krajem leta predstavlja idealan način da se, na plažama i bazenima na prelepoj obali reke Tise, posetioci odlično provedu i oproste od leta.PODACI O FIRMI

Naziv: SZIN festival
Grad: Segedin
e-mail: info@szin.org
Web: www.szin.org
Tel: (62) 423-638

Više...

Ključne reči

Muzika, festival, zurka, segedin, leto

POVEZANI SADRŽAJI

Atraktivna ponuda bermuda na MilitaryShop.rs

Pronađite najatraktivnije bermude za toplije vreme, letnje i prolećne šetnje, za avanturu, na... Više...

Otkrij soundtrack svog života

Strimuj neograničenu muziku uz Deezer Premium, Family i HiFi po novoj ceni nižoj nego ikada. Da... Više...

Leti na put sa letnjim, a ne zimskim pneumaticima

Ovog proleća mnogim vozačima se plan zamene zimskih pneumatika za letnje odložio zbog globalnog... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed