Promocija potencijala

Inđija, 12. Avgust 2009. PR Objave: Saopštenje -

Promocija potencijala

Jedan od prioriteta Turističke organizacije Opštine Inđija od samog osnivanja je promocija turizma i turističkih potencijala Opštine Inđija. Između ostalog jedan od načina na koji se rade promocije je i organizovanje raznih manifestacija, a njih je u ovoj godini bilo zaista mnogo.

Za nama je najvažniji događaj "Univerzijada 2009", čiji se deo dešavao i u Inđiji, a u okviru koje je turistička organizacija organizovala nekoliko velikih projekata i manifestacija, kao što su "Naše Sokače" osmišljenom ambijentu sremačkog salaša sa sedam autentičnih vojvođanskih kućica, koje su bile postavljene u centru grada, gde se iz večeri u veče odvijao bogat kulturno-umetnički program prilagođen ambijentu. Tom prilikom izrađen je i novi suvenirski program, koji obuhvata lopte, majice i šolje sa motivima Univerzijade, kao i majice Inđija, koje su zaintersovani imali priliku da kupe u prostorijama Turističke organizacije opštine Inđija. Pored toga urađen je i program suvenira, koji obuhvata autentične sremske motive i suvenire koji predstavljaju opštinu Inđija i njenu kulturni baštinu.

Turistička organizacija je učestvovala i u organizaciji "Pudarskih dana" u Slankamenačkim Vinogradima, manifestaciji koja čuva identitet, kulturu i tradiciju Slovaka i drugih naroda koji tu žive, a organizovala je i još desetak manifestacija, koje su već uvrštene u turistički kalendar opštine Inđija. Osim toga učestvovala je i na nekoliko sajmova od kojih je najznačajniji 31. Sajam turizma u Beogradu, gde su predstavljeni turistički potencijali opštine Inđija.

Prema rečima VD direktora Turističke organizacije Opštine Inđija Borisa Paška, u ovoj godini ovu organizaciju očekuuje još nekoliko ozbiljnih poslova.

"Već početkom septembra očekujemo posetu stručnjaka za proučavanje lesa, koji su najavili obilazak Starog Slankamena i lesnog profila, gde je predviđena izgradnja tematskog muzeja i centra za istraživanje lesa. Pred nama je i 42. Sajam turizma u Novom Sadu, na kojem učestvujemo već nekoliko godina unazad i po mom mišljenju na specifičan način u odnosu na druge izlagače predstavljamo naše potencijale i našu ponudu. Sajam se održava u oktobru, kada ćemo organizovati i Sajam meda u Inđijii, a do kraja godine nas očekuje još nekoliko manifestacija, kako u gradu, tako i u naseljenim mestima naše opštine", kaže Boris Paško.

Opštinska turistička organizacija je ove godine uradila turistički vodič kroz Stari Slankamen. Brošura sadrži informacije o turističkim znamenitostima i ugostiteljskoj ponudi, turističke mape, kao i predloge za razgledanje naselja i okoline, a u njoj su takođe predstavljeni planovi razvoja turizma u budućnosti. Takođe urađena je i brošura i video materijal o svim manifestacijama i znamenitostima na čitavoj teritoriji opštine Inđija, što je samo jedan od promotivnih materijala ove organizacije.PODACI O FIRMI

Naziv: Opština Inđija
Adresa: Cara Dušana 1
Grad: Inđija 23320
Web: www.indjija.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

Job Fair 2022 - Tvoja karijera počinje ovde!

Organizacija BEST po četrnaesti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu... Više...

Job Fair 2019 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" organizuje Udruženje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed