Otvoren Gostio.com sistem za rezervacije mesta u restoranima putem Interneta

Beograd, 05. Avgust 2009. PR Objave: Obaveštenje -

Otvoren Gostio.com sistem za rezervacije mesta u restoranima putem Interneta

Srpska internet kompanija Plotun je objavila početak javnog rada svog novog onlajn servisa Gostio.com za rezervacije mesta u restoranima. Ovaj inovativni servis povezuje goste restorana sa slobodnim stolovima u četrnaest beogradskih restorana preko sajta gostio.com, a planira se širenje mreže na veći broj restorana i gradova. Gostio.com predstavlja potpuno novi način da se pronađu dobri restorani i da se odmah rezervišu mesta u njima.

Gostio.com predstavlja potpuno novi način da se pronađu dobri restorani i da se odmah rezervišu mesta u njima. Restorane je moguće pretraživati po delovima grada i vrstama kuhinje, kao i utiscima gostiju. Rezervaciju je moguće obaviti na samom sajtu, 24 časa dnevno, bez upotrebe telefona i uz trenutno dobijanje potvrde iz restorana. Automatizaciju procesa rezervisanja omogućava moderni komunikacioni sistem koji je proizvod "domaće pameti". Korišćenje sistema i rezervacije su potpuno besplatni za korisnike ovoga sistema.

"Gostio.com predstavlja sledeći i logičan korak u ugostiteljskoj industriji 21. veka." kaže magistar ekonomije Ivana Zirojević, direktor kompanije Plotun. "Mi smo i ranije bili pioniri u polju prelaska uslužnih delatnosti u svet Interneta, kao što su prodaja karata za događaje i dostava hrane. Gostio.com predstavlja koristan alat za goste restorana, ali i za same restorane jer im dovodi nove goste, što je vrlo važno u vreme krize. Pozitivne reakcije restorana su pravi znak da smo na dobrom putu.", smatra ona.

Kompanija Plotun već ima iskustva u internet ugostiteljskom biznisu jer je vlasnik popularnog i višestruko nagrađivanog onlajn servisa Donesi.com (www.donesi.com) za naručivanje hrane za kućnu dostavu. Ovaj servis trenutno koristi više od 100 restorana i preko 12.000 kupaca u četiri grada.PODACI O FIRMI

Naziv: PLOTUN d.o.o.
Adresa: Branislava Živkovića 166
Grad: Kruševac 37000
e-mail: info@plotun.com
Web: www.plotun.com
Tel: 0648670001
Kontakt osoba:
Ime: Vladan Zirojevic
Funkcija:
Tel:
e-mail: vladan@donesi.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Grupovina Tržni Centar - Prvi Internet tržni centar u Srbiji

Danas, 10.oktobra 2011. godine, otvoren je potpuno novi i drugačiji od svega na šta ste navikli... Više...

TEX-MEX U RESTORANU NACHOS - UKUS KOJI OSVAJA

U restoranu Nachos, u ulici Stahinjića bana 66A, svi oni koji žele da uživaju, znaju da se na... Više...

Počeo sa radom servis klopaj.com

Klopaj! je malo mesto na Internetu koje okuplja ljubitelje dobre hrane i koji vole da uživaju u... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed