Stevan Zorić, EJP : Spremni smo za izazov

Novi Sad, 23. Juli 2009. PR Objave: Saopštenje -

Stevan ZoriÄ, EJP : Spremni smo za izazov

U utorak je, u novosadskom hotelu "Park", održana izuzetno posećena pres-konferencija, na kojoj su se predstavnicima medija obratili generalni direktor Evropskog juniorskog prvenstva Stevan Zorić i direktor takmičenja Ivica Matijević. Oni su govorili o predstojećem dogadjaju i spremnosti organizatora da sve protekne u najboljem redu i na visokom, profesionalnom nivou.

- Pred nama je veliki izazov - rekao je Stevan Zorić. - Objekti su spremni za početak Evropskog prvenstva i ostalo nam je da doteramo još neke sitnice na stadionu "Karadjordje", kako bi takmičari, gosti, novinari i publika mogli da potpuno uživaju u dogadjaju koji u četvrtak počinje. Svi sektori funkcionišu odlično, pa i ovom prilikom želim da se zahvalim svima onima koji, evo već pune dve godine, učestvuju u organizaciji. Puno truda i rada uloženo je kako bi sve bilo na vrhunskom nivou i pozivam gledaoce da u velikom broju dodju i podrže atletsku mladost Evrope, posebno reprezentativce Srbije. Kada već govorim o članovima naše selekcije, favoriti za osvajanje jedne od medalja su nam skakačica udalj Ivana Španović i bacačica koplja Tatjana Jelača i verujemo da mogu da stignu do odličja. Imaće ovde sjajnu konkurenciju i medalja bilo kog sjaja bila bi veliki uspeh za atletiku Srbije. Zahvalni smo na pomoći Ministarstvu za omladinu i sport Republike Srbije kao i Izvršnom veću AP Vojvodina na pomoći koju su nam pružili.

O samom takmičenju novinarima je govorio Ivica Matijevič, koji je tom prilikom naglasio:
- Puno toga smo uradili tokom prethodne dve godine, pripremajući organizaciju ovog Evropskog prvenstva. Ugostićemo 959 takmičara iz 46 zemalja Evrope, odnosno 1408 gostiju, a zbog suspenzije EA, od učešća je odustala Albanija, dok je Luksemburg otkazao dolazak u Novi Sad. Satnica četvorodnevnog takmičenja veoma je zgusnuta, jer na programu su 44 discipline koje imaju kvalifikacioni deo i finale. Iskreno se nadam da će tribine na rekonstruisanom i sjajnom stadionu "Karadjordje" biti ispunjene i da će veliki broj gledalaca pratiti ovo takmičenje. Reprezentacije su već počele da treniraju na rekonstruisanom Djačkom igralištu i svi od reda ističu odlične uslove za rad na ovom lepom sportskom objektu. Stvorili smo maksimalne uslove za takmičenje i posebnu zahvalnost dugujemo Zavodu za izgradnju grada, kao i ostalim novosadskim javnim preduzećima. Ima nas u organizaciji oko 1.000 ljudi i već po tome može da se zaključi koliko je ozbiljan i zahtevan posao koji je pred nama.. Novinarima smo obezbedili maksimalne uslove za nesmetano i kvalitetno praćenje takmičenja i jedva čekamo da prvi sportisti izadju na stazu.

 PODACI O FIRMI

Naziv: JUNIORSKO PRVENSTVO EVROPE U ATLETICI 2009
Adresa: Dimitrija Tucovica bb, Stadion "Karadjordje"
Grad: Novi Sad 21 000
e-mail: office@ejchnovisad2009.com
Web: www.ejchnovisad2009.com
Tel: +381 21 66 16 730
Kontakt osoba:
Ime: Aleksandra Uvalić
Funkcija: Operativni menadžer
Tel: +381 64 64 55 797
e-mail: office@ejchnovisad2009.com

Više...

Ključne reči

novi sad, atletika, , prvenstvo

POVEZANI SADRŽAJI

Udruženje studenata informatike FONIS ove godine organizuje jedanaesti po redu FON Hakaton

Udruženje studenata informatike FONIS ove godine organizuje jedanaesti po redu FON Hakaton, 24-časovno... Više...

Međunarodni akademski seminar "The Big DATA Theory - Multiverse of Science"

Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd, 18. put zaredom organizuje međunarodni akademski... Više...

Humanitarna radionica - Otkloni bagove, jer tvoj mozak voli učenje

U svakom ispitnom roku u proseku studenti barem jednom sebi postave pitanje: kako ja da zapamtim... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed