SAMSUNG ELECTRONICS POVEZUJE SVET I ZIMSKE OLIMPIJSKE IGRE U VANKUVERU 2010

Beograd, 08. Juli 2009. PR Objave: Objava -

SAMSUNG ELECTRONICS POVEZUJE SVET I ZIMSKE OLIMPIJSKE IGRE U VANKUVERU 2010

Kompanija Samsung predstavila je plan za Olimpijske igre kako bi korisnici njenih uređaja i olimpijci kao što su Wayne Gretzky, Hayley Wickenheiser i Jarome Iginla mogli uživati u svakom neponovljivom WOW trenutku.

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd., globalni partner Olimpijskih igara za opremu u oblasti bežičnih komunikacija, na događaju u Vankuveru krajem juna, predstavila je koncepciju za Zimske Olimpijske Igre 2010 pod nazivom “Uživajte u svakom neponovljivom WOW trenutku”. Na događaju su takođe predstavljeni program igara i atlete Samsung tima.

Kompanija Samsung pokrenula je novi program na svojim mobilnim telefonima kako bi povezala ljubitelje Olimpijskih igara širom sveta preko Samsungove bežične olimpijske mreže (WOW). Po prvi put će ljubitelji olimpijskih igara širom sveta moći da, sa Samsungovog veb sajta (www.samsung.com/vancouver2010) preuzmu i instaliraju WOW aplikaciju kako bi, u realnom vremenu, dobijali informacije o Vankuverskim Zimskim Olimpijskim Igrama 2010 godine na svoje Samsung mobilne telefone.

Saradnja sa kompanijama Atos Origin i Omega preko Organizacionog Komiteta Olimpijskih i Paraolimpijskih Zimskih Igara u Vankuveru (VANOC) omogućiće kompaniji Samsung da pruži izvanredan WOW servis. Zvanični rezultati biće dostavljeni zahvaljujući kompaniji Atos Origin a vremenski rezultati zahvaljujući kompaniji Omega.

Kompanija Samsung predstavila je članove Samsung tima, grupe visokoprofilisanih ambasadora koji predstavljaju oličenje duha Olimpijskih igara. Legenda hokeja na ledu i olimpijac, Wazne Gretzky, biće vođa tima, a ostatak tima činiće: Hazlez Wickenheiser, trostruki osvajač olimpijske medalje, dve zlatne i jedne srebrne i Jarome Iginla, NHL zvezda, koji je na Olimpijadama učestvovao dva puta i osvajao zlatne medalje.

Samsung je najavio i program “Samsung Mobile Explorers” koji će biti pokrenut u avgustu 2009. godine. Oko 50 univerzitetskih studenata iz čitavog sveta biće izabrano za Samsungove mobilne istraživače i dobiti priliku da podele svoje iskustvo sa Zimskih Olimpijskih Igara 2010 u Vankuveru. Takmičenje će biti otvoreno za studente iz Kanade, Koreje i drugih zemalja.PODACI O FIRMI

Naziv: Grayling Serbia
Adresa: Obilicev Venac 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: darko.natalic@grayling.com
Web: www.grayling.com
Tel: +381 11 3342328

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed