Inđija ovih dana stecište sporta, zabave, kulture i tradicije

Inđija, 08. Juli 2009. PR Objave: Saopštenje -

InÄija ovih dana steciÅ¡te sporta, zabave, kulture i tradicije

Danas će se u Inđiji odigrati polufinalna utakmica ženskih reprezentacija. Scena fest i "Naše sokače" pružiće još nekoliko interesantnih pozorišnih i muzičkih dešavanja.

Inđija je već nekoliko dana domaćin dela jubilarne 25. letnje Univerzijade. Na gradskom stadionu do sada su održane fudbalske utakmice između muških reprezenatacija Urugvaja i Irske, Irske i Koreje, dok je susret Brazilki i Nemica otkazan zbog kiše. Počeviši od 2. jula u sportskoj hali u centru grada svakodnevno se održavaju treninzi odbojkaških reprezentacija iz različitih zemalja.
Sportska dešavanja međutim nisu jedina vrsta zabave koju Inđija ovih dana nudi svojim građanima i posetiocima. Istovremeno sa početkom Univerzijade otvoren je deseti po redu Scena Fest, kao i turistički kutak u pešačkoj zoni pod nazivom "Naše sokače". U utorak 30. juna Scena fest je svojim koncertom otvorio Zvonko Bogdan, a narednih dana usledio je niz pozorišnih predstava, promocija i raznih performansa. U autentičnom sremačkom ambijentu "Našeg sokačeta", otvorenom istoga dana, prezentuju su tradicionalna hrana i piće, ručno izrađeni suveniri, zvanični suveniri Univerzijade, kao i umeće brojnih kulturno-umetničkih društava, tamburaških orkestara i drugih umetnika.PODACI O FIRMI

Naziv: Opština Inđija
Adresa: Cara Dušana 1
Grad: Inđija 23320
Web: www.indjija.net

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed