COSMOPOLITAN BIKINI REKORD ODLOŽEN ZA 4. JUL

Beograd, 25. Juni 2009. PR Objave: Najava -

COSMOPOLITAN BIKINI REKORD ODLOŽEN ZA 4. JUL

Magazin Cosmopolitan će zbog loših vremenskih uslova pomeriti najavljeno obaranje svetskog rekorda u kategoriji najvećeg broja devojaka fotografisanih u bikiniju za subotu 4. jul. Sve prijavljene devojke biće obaveštene o pomeranju datuma putem sms-a, a celokupan program događaja ostaće isti kao što je i planirano. Vremenska prognoza za 4. jul najavljuje lep i sunčan dan.

Za sada se prijavilo preko  5000 devojaka zainteresovanih za učešće u obaranju rekorda.

Zajedno sa kompanijom NIVEA, koja je partner u ovom jedinstvenom projektu, Cosmo će okupiti više od 3000 devojaka koje će na plaži „beogradskog mora“ biti raspoređene tako da formiraju reč COSMOPOLITAN, što će biti fotografisano iz vazduha. Ovaj događaj, značajan kako za Cosmo, tako i za Beograd i Srbiju, dokazaće da je, kada je lepota u pitanju, našim devojkama mesto u Ginisovoj knjizi rekorda. 

Devojke iz Srbije imaće težak zadatak: da obore svetski rekord, postavljen prošle godine, koji za sada drže Ruskinje (1923 devojke). Cela „bikini manija“ počela je 2007. kada se 1010 devojaka okupilo u Australiji i ispisalo reč COSMO. Beograd će ove godine imati jedinstvenu priliku da  nadmaši sve i uđe u istoriju kao grad sa najvećim brojem lepih i hrabrih žena, čija će slika obići svet.

Sve devojke koje dođu na Adu dobiće vredne poklone: Cosmopolitan bikini, torbe za plažu, NIVEA proizvode, a moći će i da osvoje vredne nagrade i uživaju u zabavnom programu koji će trajati tokom celog dana. Voditelj programa biće Zoran Kesić, a devojke će zabavljati i popularni OT bend, poznati beogradski dj-evi i različite plesne grupe. Događaju će prisustvovati brojne poznate ličnosti, koje će dati podršku okupljenim devojkama.

Prisutne devojke će moći i da se prijave za kasting koji Cosmopolitan organizuje povodom izbora lica za naslovnu stranu i izbor za mis u organizaciji Fashion TV SEE, učestvuju u karaoke takmičenju, raznim sportskim igrama...

Posle događaja biće organizovane dve žurke za učesnice Bikini rekorda u kafićima Red Shoes i Time Out na Adi Ciganliji.

Za devojke van Beograda, Cosmo je obezbedio besplatan prevoz iz 5 gradova: Novog Sada, Niša, Smedereva, Sremske Mitrovice i Valjeva. 

Više informacija možete pogledati na www.cosmorekord.rs

 PODACI O FIRMI

Naziv: PRObjave
Adresa: Šekspirova 3
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: redakcija@probjave.com
Web: www.probjave.com
Tel: 062/8 360 659
Kontakt osoba:
Ime: Dragan Varagić
Funkcija: CEO PRObjave.com
Tel:
e-mail: redakcija@probjave.com

Više...

Ključne reči

bikini, cosmopolitain

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed