Održan četvrti godišnji skup kompanije Cisco® posvećen kablovskim i Internet operatorima

Beograd, 20. Juni 2009. PR Objave: Najava -

 Održan Äetvrti godiÅ¡nji skup kompanije Cisco® posveÄen kablovskim i Internet operatorima

BEOGRAD, 19. jun 2009. godine- Juče je održan četvrti godišnji skup kompanije Cisco®- ISP & cable event u hotelu Hyatt regency koji je namenjen kablovskim i Internet operatorima. Skup je pružio uvid u najnovija Cisco® rešenja, trendove i studije slučaja. Budući da je ove godine u fokusu kompanije Cisco® video i da su prognoze da će gotovo 64 odsto svetskog mobilnog protoka podataka u 2013. godini

Održana je prezentaciju na temu „Budućnost Interneta“ i predstavljeni su trendovi i razvoj Interneta koji se fokusira na video sadržaje. U budućnosti će video komunikacija prestići video sadržaje i postaće nadmoćan Internet saobraćaj. Procene su da će Internet nastaviti da raste i razvija se dok će izazovi iz okruženja stalno biti prisutni.

Takođe su predstavljene Cisco Prognoze i metodologije Indeksa vizuelnog umrežavanja (2008- 2013) koji ukazuje da će svetski IP saobraćaj porasti petostruko do 2013. godine. Mobilni protok podataka će se približno dva puta povećavati svake godine od 2008. do 2013, povećavajući se 66 puta između 2008. i 2013. godine.

Na skupu su predstavljena tehnička rešenja i studije slučaja domaćih provajdera.PODACI O FIRMI

Naziv: Attache
Adresa: Nemanjina 5
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@attache-pr.com
Web: www.attache-pr.com
Tel: 2617 026

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed