Happy Time - Happy grad

Beograd, 10. Juni 2009. PR Objave: Najava -

Happy Time - Happy grad

Osmeh je moguć u svako vreme i na svakom mestu! Ali da je moguće osmehivati se celim telom mogli ste da se uverite ukoliko ste ovog vikenda prošetali centrom Beograda.

Your browser may not support display of this image.NIVEA ’’Happy Time – Happy grad“ druženje na nekoliko punktova u centru grada ispunilo je prolaznike energijom i obeležilo je jedinstvenu proslavu početka leta i nasmejana lica naših sugrađana. Raspoloženje i igra dostigli su vrhunac kada su promoteri zaigrali u ritmu latino muzike, a prolaznici im se spontano pridružili.

 

NIVEA Happy Time losion za telo, čije je predstavljanje i bilo povod druženja, osvaja sva naša čula – neodoljiva, lepršava mirisna nota i senzualno, ženstveno novo pakovanje mame vas da se osmehujete celim svojim telom. Lagano, ali istovremeno i bogato mleko bambusa pruža koži intenzivnu vlažnost i ostavlja je mekom i glatkom na dodir. Omamljujući miris pomorandžinog cveta osvežava i deluje podsticajno na sva vaša čula, čineći da se osećate srećno i ispunjeno!

Ceo grad je ovog vikenda bio u Happy Time raspoloženju, prepustio se uživanju u trenutku. NIVEA "Happy Time – Happy grad" podsetio nas je koliko je nekad samo malo dovoljno da budemo srećni.PODACI O FIRMI

Naziv: Executive Group
Adresa: Knez Mihailova 9
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@eg.rs
Web: www.eg.rs
Tel: +381 11 328 4488
Kontakt osoba:
Ime: Jelena Duković
Funkcija: Senior Account Executive
Tel:
e-mail: jelena_dukovic@eg.rs

Više...

Ključne reči

nivea

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed