Vegeta dobila priznanje "Hit FMCG" u Poljskoj

Beograd, 08. Juni 2009. PR Objave: Najava -

Vegeta dobila priznanje "Hit FMCG" u Poljskoj

Vegeta je na tržištu Poljske dobila još jedno vrijedno priznanje, "Hit FMCG". Riječ je o nagradi koju dodjeljuje časopis za trgovce "Życie handlowe", a ocjenjivačku komisiju čine vodeći ljudi najpoznatijih trgovačkih lanaca.

U skladu s definisanim kriterijima ocjenjivači, osobe koje vode ili odgovaraju za nabavku u najvećim trgovačkim lancima u Poljskoj, najprije ocjenjuju proizvode, a u drugoj fazi taj izbor objektivnim istraživanjima potvrđuje istraživačka agencija Nielsen na osnovu izvještaja u proteklih godinu dana o proizvodima koji trgovcima donose najveću zaradu. Prvo mjesto u kategoriji univerzalnih začina dobila je Vegeta, dok je drugo mjesto pripalo Podravkinoj marki Warzywko.

"Nagrada je značajna, jer je trgovcima pokazatelj kojim proizvodima se isplati trgovati. Izuzetno nam je drago da je Vegeta na taj način dokazala da nije samo snažan brand među potrošačima, već takođe obavezan proizvod u ponudi svake trgovine koja želi zaraditi – i to već 50 godina" – napomenuo je direktor tržišta Poljska Dalibor Šijak.

Vegeta se na tržištu Poljske prodaje od sredine '70-ih godina prošlog vijeka, a marku Warzywko Podravka je akvizirala 2007. godine, učvrstivši time svoju vodeću poziciju na tržištu univerzalnih dodataka jelima.

Ove godine Vegeta slavi pola vijeka postojanja, potvrđujući epitet jednog od najboljih, najcjenjenijih i najprepoznatljivijih proizvoda. PODACI O FIRMI

Naziv: PRObjave
Adresa: Šekspirova 3
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: redakcija@probjave.com
Web: www.probjave.com
Tel: 062/8 360 659
Kontakt osoba:
Ime: Dragan Varagić
Funkcija: CEO PRObjave.com
Tel:
e-mail: redakcija@probjave.com

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed