OTP banka: kamate na štednju do 12,5 odsto

Novi Sad, 08. Juni 2009. PR Objave: Najava -

OTP banka: kamate na Å¡tednju do 12,5 odsto

Oročen novac po atraktivnoj kamatnoj stopi do čak 12,5 odsto za štednju u dinarima, odnosno 8 odsto za štednju u evrima, nova je pogodnost za sve klijente OTP banke. Za štednju u evrima, za oročenje na tri meseca, minimalni početni ulog je 100 evra, a za klijente koji štede u dinarima, minimalni početni ulog je 5.000 dinara.

Za sva sredstva oročena na tri meseca u periodu od 4. maja do 14. juna banka nudi specijalne pogodnosti. Postojećim štedišama biće obračunata visoka kamatna stopa, ali i bonus kamatna stopa za sve klijente koji do 14. juna uvećaju svoje uloge. Novim štedišama, pored izuzetnih kamatnih stopa na dinarsku i deviznu štednju oročenu na tri meseca, OTP banka omogućava i bonus kamatnu stopu.

Za buduće klijente koji otvore tekući račun u OTP banci, održavanje računa u toku perioda oročenja biće besplatno. Svim klijentima koji su svoje uloge oročili na tri meseca po ovim uslovima, omogućeno je besplatno dobijanje MasterCard Standard ili VISA Nova kreditne kartice vezane za ovaj štedni račun. Novina je proporcionalni rast kamatnih stopa i iznosa – što je veći ulog, viša je kamatna stopa.

U cilju veće otpornosti budžeta, banka omogućava klijentima mesečne isplate kamate ili isplate kamate po isteku oročenja, bez obzira na to da li je u pitanju štednja u dinarima ili evrima.  

Your browser may not support display of this image.OTP banka Srbija a.d. Novi Sad je članica međunarodne OTP grupe, vodeće finansijske institucije u Mađarskoj, koja je kroz svoje supsidijare u Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Rusiji, Rumuniji, Slovačkoj i Ukrajini postala ključni igrač na bankarskom tržištu Centralne i Istočne Evrope. OTP grupa trenutno uslužuje oko 11.000.000 klijenata u devet zemalja, sa oko 33.000 zaposlenih i oko 1.500 filijala.PODACI O FIRMI

Naziv: PRObjave
Adresa: Šekspirova 3
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: redakcija@probjave.com
Web: www.probjave.com
Tel: 062/8 360 659
Kontakt osoba:
Ime: Dragan Varagić
Funkcija: CEO PRObjave.com
Tel:
e-mail: redakcija@probjave.com

Više...

Ključne reči

otp banka, stednja

POVEZANI SADRŽAJI

OTP banka postala stoprocentni vlasnik Vojvođanske banke

OTP banka Srbija je objavila da je uspešno završena kupovina Vojvođanske banke, čime je OTP banka... Više...

Jedinstveni koncept doniranja štednjom

Povodom Nedelje štednje, Mirabank promoviše jedinstvenu poruku - "Štednjom doniramo". Ovaj pionirski... Više...

Ekskluzivna ponuda za štednju u Piraeus banci

Povodom ovogodišnje Nedelje štednje, Piraeus banka je pripremila tradicionalno dobre uslove za... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed