Dela Save Šumanovića i Nadežde Petrović izložena u tržnom centru

Beograd, 20. Mart 2018. PR Objave: Saopštenje -

Dela Save Å umanoviÄa i Nadežde PetroviÄ izložena u tržnom centru

U okviru nacionalne kampanje Zaječarskog piva, "Otvorimo zajedno Narodni muzej", proteklog vikenda u Delta Sitiju organizovana je svojevrsna izložba umetničkih dela naših najpoznatijih slikara. U specijalno osmišljenom kutku posetioci su mogli da predahnu pred "Portretom Vuka Karadžića" Dimitrija Avramovića, "Milošem, Markom i vilom" Paje Jovanovića, "Motivom iz Šida" Save Šumanovića i "Drvetom u šumi" Nadežde Petrović, otkrivajući nešto o ovim slikarima i njihovim delima koja krase specijalno..

Promocija kampanje Zaječarskog piva "Otvorimo zajedno Narodni muzej"

U okviru nacionalne kampanje Zaječarskog piva, "Otvorimo zajedno Narodni muzej", proteklog vikenda u Delta Sitiju organizovana je svojevrsna izložba umetničkih dela naših najpoznatijih slikara. U specijalno osmišljenom kutku posetioci su mogli da predahnu pred "Portretom Vuka Karadžića" Dimitrija Avramovića, "Milošem, Markom i vilom" Paje Jovanovića, "Motivom iz Šida" Save Šumanovića i "Drvetom u šumi" Nadežde Petrović, otkrivajući nešto o ovim slikarima i njihovim delima koja krase specijalno dizajnirane limenke Zaječarskog piva.

"Muzejske limenke" se prodaju u okviru nacionalne kampanje "Otvorimo zajedno Narodni muzej" koju je pokrenuo naš najpoznatiji domaći pivski brend sa ciljem prikupljanja sredstava za otvaranje najstarijeg muzeja u Srbiji. U okviru ove akcije po jedan dinar od svake prodate specijalno dizajnirane limenke, u periodu od 1. februara do 15. juna 2018. godine, biće doniran Narodnom muzeju koji će publici otvariti svoja vrata 28. juna ove godine.

Putujuća Zaječarsko izložba gostovaće u narednom periodu i u drugim poznatim beogradskim tržnim centrima. 

 

HEINEKEN je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu i ima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih vrsta piva i cidera, predvođenih Heineken brendom, čine snažan portfoliokompanije. Posvećeni smo inovacijama, dugoročnim investicijama u naše brendove, dobro organizovanoj prodajnoj egzekuciji i fokusiranina efikasno upravljanje troškovima. Kroz program "Stvaramo bolji svet", održivost čini sastavni deo poslovanja i pruža dodatnu vrednostza sve naše stejkholdere. HEINEKEN ima stabilnu i dobro izbalansiranu geografsku rasprostranjenost i zauzima liderske pozicije, kakona razvijenim tržištima, tako i na tržištima u razvoju. Broj zaposlenih iznosi 73,000, a kompanija posluje u 167 pivara, sladara i drugihproizvodnih pogona u više od 70 zemalja. U Srbiji, kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja proizvođača piva koji aktivno posluje u dvepivare, Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Amstel Premium Pilsener, Kapuziner Weissbier, Krušovice Imperial,Sol, Laško Zlatorog, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, PilsPlus, Master pivo.​ PODACI O FIRMI

Naziv: Golin
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

Ključne reči

muzej, heineken, slike, pivo

POVEZANI SADRŽAJI

Kako su gusle pomogle Paji Jovanoviću da postane slikar?

Osim što njegova dela dostižu rekordne cene na aukcijama u svetu, Paja Jovanović je slikar koji... Više...

Da li znate ko je čuveni slikar kog je Šid inspirisao više od Pariza?

Kao što je slavni Van Gog slikao predele francuskih provincija, Sava Šumanović bio je jedan od... Više...

Heineken organizuje besplatan prevoz za NOVI elektronski festival - Heineken Dance park

HEINEKEN Srbija i Dance Park obezbedili su besplatan prevoz iz Beograda i Novog Sada do Dance Park... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed