Novi Lideri se deseti put sastaju u Narodnoj banci Srbije

Beograd, 12. Maj 2016. PR Objave: Saopštenje -

Novi Lideri se deseti put sastaju u Narodnoj banci Srbije

Konferencija Novi Lideri u organizaciji AIESEC-a Srbije se jubilarni deseti put održava u Narodnoj banci Srbije 24. i 25. maja pod temom „Da li su mladi svesni svog okruženja i svoje uloge u njemu?" Koncept Novih Lidera nastao je 2006. godine sa ciljem da okupi mlade, aktivne i ambiciozne pojedince i istaknute lidere iz raznih oblasti kako bi zajedno došli do ideje, inicijative i inspiracije za lični razvoj i pozitivan uticaj na okruženje.

Konferencija Novi Lideri u organizaciji AIESEC-a Srbije se jubilarni deseti put održava u Narodnoj banci Srbije 24. i 25. maja pod temom „Da li su mladi svesni svog okruženja i svoje uloge u njemu?"

Koncept Novih Lidera nastao je 2006. godine sa ciljem da okupi mlade, aktivne i ambiciozne pojedince i istaknute lidere iz raznih oblasti kako bi zajedno došli do ideje, inicijative i inspiracije za lični razvoj i pozitivan uticaj na okruženje.

Među govornicima i predavačima na ovoj konferenciji uvek su bile najistaknutije ličnosti  biznisa, sporta, novinarstva, ekonomije i drugih oblasti. Ove godine će, između ostalih, mladi imati priliku da čuju motivacione govore i predavanja Nikole Grbića, Milana Maglova, Dragana Varagića, Nađe Jokanović, Marka Vidojkovića, Ive Pavlović Pušice, Neve Rajković, Roberta Čobana, Igora Rakića, Saše Marjanovića, Huga van Vegela, Ivana Kosogora.

Konferencija Novi Lideri je završni deo istoimenog projekta koji je sa istim ciljem u aprilu okupio oko 450 mladih i preko 30 istaknutih lidera u 9 gradova širom Srbije. Ovaj projekat mladima želi da približi uspešne pojedince koji ih svojim primerom motivišu na rad na ličnom razvoju i na pokretanje pozitivnih promena u društvu, i da im predstavi značaj ciljeva održivog razvoja koje su Ujedinjene Nacije, globalni partner AIESEC-a, razvile kao strategiju unapređenja kvaliteta života i razvoja društva.

Pozivamo sve aktivne, ambiciozne mlade ljude željne znanja i ličnog usavršavanja da budu među 200 delegata na konferenciji Novi Lideri koja će im na jedinstven način pružiti motivaciju i znanje potrebne za profesionalni i lični napredak.

Prijave za prisustvo na konferenciji biće otvorene do 22. maja, a vise informacija o projektu možete pronaći na sajtu.


AIESEC
je najveća internacionalna studentska organizacija koja se u 126 zemalja i teritorija bavi razvijanjem liderskog potencijala mladih putem internacionalnih razmena, brojnih konferencija, seminara i treninga.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Ekonomski Fakultet
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@ef.aiesec.org.rs
Tel: 011 30 21 196
Kontakt osoba:
Ime: Miljana Nikodijević
Funkcija: Marketing & PR menadžer
Tel:
e-mail: miljana.nikodijevic@aiesec.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Svaki drugi vozač ne može da se uzdrži od alkohola

Kada su alkohol i vožnja u pitanju nema kompromisa, ali istraživanje kompanije HEINEKEN pokazuje... Više...

Prvo programersko takmičenje koje se bavi veštačkom inteligencijom - AIBG Belgrade

U organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST Beograd, prvi put će se ove godine organizovati... Više...

Nema kompromisa kada su alkohol i vožnja u pitanju

Iako čak 82% vozača ne zna čak ni kolika je dozvoljena količina alkohola u krvi, gotovo dve trećine... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed