Škole bogatije za 118 knjiga - Predavanje za srednjoškolce u Nišu i Prokuplju

Niš, 15. April 2016. PR Objave: Saopštenje -

Škole bogatije za 118 knjiga - Predavanje za srednjoškolce u Nišu i Prokuplju

Svako od nas želi da bude bolji i uspešniji, da ima lakši i lepši život. Sve to, zapravo, zavisi od nas samih. U sredu, 13. aprila 19 srednjih škola iz Prokuplja, Niša i Kuršumlije dobilo je svoje primerke knjige „Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru". Pored toga, svi prisutni nastavnici, a naročito srednjoškolci kojima je projekat i namenjen su imali priliku da čuju predavanje jednog od autora knjige, Dragana Varagića na temu zapošljavanja.

Svako od nas želi da bude bolji i uspešniji, da ima lakši i lepši život. Sve to, zapravo, zavisi od nas samih. U sredu, 13. aprila 19 srednjih škola iz Prokuplja, Niša i Kuršumlije dobilo je svoje primerke knjige „Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru". Pored toga, svi prisutni nastavnici, a naročito srednjoškolci kojima je projekat i namenjen su imali priliku da čuju predavanje jednog od autora knjige, Dragana Varagića na temu zapošljavanja. Predavanje je održano u amfiteatru Pravnog fakulteta u Nišu, a ukupno je poklonjeno 90 knjiga. Narodni muzej Toplice je ugostio 6 škola iz Prokuplja i Kuršumlije i tamo je podeljeno još 28 knjiga.

Osnova pripreme za aktuelne poslove i poslove budućnosti je naučiti kako se uči

Predstavnici škola, ali i đaci su dobili savete koji ih mogu usmeriti ka uspešnoj karijeri, kojom bi bili zadovoljni i koja bi bila vrednovana na pravi način. U knjizi se obrađuje tematika korišćenja postojećih formalnih i neformalnih sistema edukacije za dolazak do potrebnih znanja i veština u željenom poslu. Poseban akcenat je stavljen na načine podizanja poverenja u svoje znanje, jer nedostatak samopouzdanja predstavlja glavni razlog zašto većina onih koji pokušavaju da dođu do posla, često u tome ne uspevaju.

Ali kako se prilagoditi promenama, kako ih prigrliti i okrenuti u svoju korist

Sigurni smo da ova knjiga može podstaći mnoge mlade ljude da rade na sebi, na svom znanju i veštinama, na svojim idejama i privatnim poslovima, te da tako dugoročno podstičemo uspešniju ekonomiju i društvo, manju nezaposlenost i preduzetništvo. Briga o napretku dece u Srbiji i i onima koji imaju moć da ih izvedu na pravi put i učine ih stabilnim i velikim ljudima, naša je vodilja. Upravo zbog toga, pokrenuli smo ovaj projekat sa nadom da ćemo kroz ovu knjigu u školskim bibliotekama  predavanja podstaći veliki broj mladih ljudi da sami sebi stvaraju izuzetne poslovne prilike u budućnosti.PODACI O FIRMI

Naziv: Udruženje za podsticanje preduzetništva - Živojin Mišić
Adresa: Gandijeva 99d
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@zivojinmisic.rs
Web: www.zivojinmisic.rs
Kontakt osoba:
Ime: Bojana Milošević
Funkcija: Assistant to COO
Tel:
e-mail: bojana.milosevic@devana.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Moj (budući) posao - najbolji iz privrede opisuju poslove mladima

Moj (budući) posao je projekat koji ima za cilj realno predstavljanje poslova mladima, kroz seriju... Više...

Proslava 20 godina rada British International School

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je u utorak, 13. juna u svečanoj sali SKUPŠTINE GRADA, ul.... Više...

Predavanje na temu Kako do posla u 21. veku održano je za srednjoškolce grada Kragujevca

U petak 24. marta, u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji, održano je predavanje na temu "Kako do posla... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed